كوفته گوشت اسفناج
۶۵۸۸
۲۰ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۳
۲۷۹۱۳
غذای سنتی به سبک مدرن
روش تهيه اين كوفته، كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا پياز را با رنده ريز رنده كرده و تمامي مواد را باهم مخلوط مي‌كنيم (در اين مرحله دقت مي‌كنيم ژامبون‌ها را به‌صورت مربع‌هاي كوچك يك‌ در يك‌سانتي‌متر خرد كرده و با مواد مخلوط كنيم).


مواد لازم براي 3 نفر
  • گوشت ‌چرخ‌كرده: 300 گرم
  • اسفناج پخته: نصف ليوان
  • آرد سوخاري: نصف ليوان
  • تخم‌مرغ: 3 تا 4 عدد
  • ژامبون مرغ: 100 گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي ريز خردشده: 2 تا 3 قاشق غذاخوري
  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به‌ميزان لازم



روش تهیه :

روش تهيه اين كوفته، كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا پياز را با رنده ريز رنده كرده و تمامي مواد را باهم مخلوط مي‌كنيم (در اين مرحله دقت مي‌كنيم ژامبون‌ها را به‌صورت مربع‌هاي كوچك يك‌ در يك‌سانتي‌متر خرد كرده و با مواد مخلوط كنيم)، علاوه براين‌كه تمام مواد را كاملا مخلوط مي‌كنيم، مي‌توانيم براي خوش‌طعم‌تر‌شدن كوفته، از مقدار كمي آويشن يا يك قاشق غذاخوري پياز سرخ‌شده استفاده كنيم.

نكته: تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه مي‌كنيم كه بسته به ريزي و درشتي تخم‌مرغ‌ها، مواد ما شل نشود. تمام مواد را باهم ورز مي‌دهيم و به‌شكل گلوله‌هايي اندازه يك نارنگي كوچك درمي‌آوريم. گلوله‌هاي آماده‌شده را يا درون آرد سوخاري غلتانده يا به همان صورت داخل روغن داغ شناور و سرخ مي‌كنيم، اگر داخل آرد سوخاري بغلتانيم به‌همان شكل پس از سرخ‌شدن با سبزيجات و سالاد سرو مي‌كنيم، اگر هم به‌حالت ساده سرخ كنيم، مي‌توانيم آن را داخل مقداري سس بشامل (سس سفيد) يا سس قرمز كه با رب گوجه‌فرنگي تهيه كرده‌ايم، چيده و 15 دقيقه داخل فر قرار دهيم تا طعم سس را به خو‌دش بگيرد.
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
UNITED STATES
02:35 - 1390/07/13
ازدستورش مشخصه که خوشمزه ست ..
حتماامتحان میکنم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج