ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۳)
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی 2
زمردی_داخلی2
ریزخور_2
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۶۸۳۷۳۳
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۸
۱۶۲۹۳
یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

کوکیز پسته

مواد لازم:

  • کره (نرم): 115 گرم
  • شکر قهوه ای: 115 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • عسل: 100 گرم
  • آرد: 400 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • پودر زنجفیل: 2 قاشق چای خوری
  • خلال پسته: 100 گرم
  • مربای زردآلو: 100 گرم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
  2. تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
  3. 1 قاشق سوپ خوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بیکینگ پودر و زنجفیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.
  4. خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  5. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
  6. خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.
  7. کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.
  8. بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  9. سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دو تا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.
  10. شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

شیرینی با پودر نارگیل

مواد لازم:

  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • شکر: 75 گرم
  • کره: 85 گرم
  • آرد: 120 گرم
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • شیر: 60 گرم
  • پودر نارگیل: 30 گرم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. ابتدا کره و شکر را هم بزنید تا بافتش یکنواخت شود.
  2. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید.
  3. بعد مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر) را با هم الک کرده و به تناوب با شیر در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در آخر پودر نارگیل را بریزید.
  4. کف سینی را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در قیف ریخته با ماسوره ساده دایره های کوچکی با فاصله در سینی بریزید.
  5. فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید.

نکته: در صورت دلخواه می توانید از آرد به میزان 10 گرم کم کرده و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید تا از دو طعم متفاوت شیرینی داشته باشید.


کوکی های مربایی شکلات و پسته

مواد لازم:

  • کره: 30 گرم
  • عسل: 115 گرم
  • آرد: 150 گرم
  • بیکینگ سودا: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر زنجفیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر هل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: یک قاشق چای خوری
  • شیر: یک قاشق سوپ خوری
  • مخلوط پوست پرتقال و لیمو (رنده شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • مربای تمشک: یک چهارم پیمانه
  • شکلات (ذوب شده): 100 گرم
  • پسته (خردشده): به مقدار لازم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. کره و عسل را در تابه کوچکی روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شده و با عسل ترکیب شود. اجازه دهید خنک شود.
  2. سپس مواد خشک، شیر و پوست های لیمو و پرتقال را اضافه کرده و خمیر نرم و یکدستی بدست آورید.
  3. خمیر را در کیسه گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  4. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 8 میلیمتر باز کرده و با کاتر گرد به قطر 3 سانتیمتر برش زده و با فاصله کمی از هم در سینی بچینید.
  5. اینک با وسیله ای مانند سمبه یا چوب ساق عروس وسط هر یک از کوکی ها را کمی گود کرده و این حفره را با مربا پر کنید.
  6. کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن سر هر کوکی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید و سپس در پسته های خردشده بزنید و در ظرف بچینید.

کوکی آناناس و بادام هندی

مواد لازم:

  • کره (نرم): 200 گرم
  • شکر: 50 گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد: 300 گرم
  • پوست لیمو (رنده شده): 2 قاشق چای خوری
  • آناناس شکری (خردشده): 3 قاشق سوپ خوری
  • بادام هندی (پودر شده): یک چهارم پیمانه
  • بادام هندی (درسته): به مقدار لازم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سینی فر را کمی چرب کرده کنار بگذارید.
  3. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید و سبک شود.
  4. پوست لیموی رنده شده، آناناس خرد شده و بادام هندی پودرشده را اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده 
  5. در نهایت آرد را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
  6. از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید و در مرکز آن یک عدد بادام هندی قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل خمیر فرو رود.
  7. تمامی مواد را به همین ترتیب آماده کرده و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده داخل سینی خنک کنید.
  8. سپس در ظرف چیده و در دمای محیط دور از گرما و تابش خورشید نگهداری نمایید.
  9. این شیرینی را می توانید برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید.
  10. در صورت تمایل می توانید خمیر را پهن کرده و با استفاده از کاتر مورد نظر برش داده و سپس در فر بپزید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:33 - 1396/12/14
کیه که وقت تلف کنه
Iran, Islamic Republic of
16:05 - 1396/12/15
کسانی که بچه تو خونه دارند ،بچه ها عجیب از شیرینی خونگی خوششون میاد .
سالی یکی دوبار زیاد نیست ،
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
خرید باکس 1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
آیلین_تزریق چربی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر