۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آن‌ها برای همه لازم است
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ادیب_1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۷۷۹۷۳۹
۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵
۱۸۶۹۴
برخی از کار‌های خانه و آشپزی به زن یا مرد بودن شخص ربطی ندارد و لازم است همه آن‌ها را یاد بگیرند.

وب‌سایت روزیاتو - فروغ بیداری: برخی از کارهای خانه و آشپزی به زن یا مرد بودن شخص ربطی ندارد و لازم است همه آنها را یاد بگیرند

1. کباب کردن برگر

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

کباب کردن برگر کاری است که مردها هم انجام می‌دهند. بنابراین اگر دوست دارید مثلا همبرگر آبدار و خوشمزه‌ای درست کنید بد نیست بدانید که با یک تکه یخ کارتان راه خواهد افتاد


2. نگهداری از موز

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای تازه نگه داشتن موز فقط کافیست دور ساقه آن سلفون بپیچید تا چندین روز بیشتر از حالت عادی سالم بماند و سیاه نشود.


3. پوست کندن سیر

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید. بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا می‌شود.


4. پوست کندن زنجبیل

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

بهترین روش برای پوست کندن زنجبیل استفاده از قاشق است.


5. ماهی را روی برش‌های لیموترش کباب کنید

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

وقتی ماهی را روی گریل می‌گذارید به سطح آن می‌چسبد و موقع برداشتن شکل اصلی خود را از دست می‌دهد. برای پیشگیری از این مساله توصیه می‌کنیم ماهی خام را روی یک لایه برش لیموترش بچینید و سپس گریل کنید. لیموها طعم و عطر خوبی هم به ماهی می‌بخشند.


6. گرم کردن پیتزا

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

وقتی پیتزا را در مایکروفر گرم می‌کنید، خشک می‌شود و دیگر طعم تازگیِ اولیه خود را ندارد. اما می‌توانید با قرار دادن یک لیوان پر از آب در کنار پیتزا، آن را در مایکروفر گرم کنید و از نرم و تازه بودنش مطمئن باشید.


7. برش دادن گوجه‌فرنگی گیلاسی

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

گوجه‌فرنگی‌ها را پشت یک بشقاب بگذارید. یک بشقاب دیگر روی آنها قرار دهید و با دست بشقاب را ثابت کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ و تیز در یک حرکت همه آنها را ببرید.


8. خرد کردن پیاز

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای اینکه هنگام خرد کردن پیاز اشک از چشمانتان سرازیر نشود توصیه می‌کنیم حتما آن را در فریزر بگذارید تا مواد شیمیایی نیمه سمی آن که عامل اشک آمدن هستند از بین بروند.


9. دم کردن چای

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

چای با رنگ‌های مختلف زمان‌های متفاوتی برای دم کشیدن دارند.
چای سفید را باید در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای زرد را باید در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای سبز را باید در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای اولانگ (چینی) را باید در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.


10. تخم مرغ

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای برداشتن پوست‌های ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوسته‌ی آن استفاده کنید.


11. خرد کردن مرغ

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای پوست کندن و خرد کردن مرغ به جای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.


12. پخت بوقلمون

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، می‌توانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.


13. خنک کردن نوشیدنی ها

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای اینکه نوشیدنی شما سریع‌تر از حالت عادی خنک شود، یک دستمال کاغذی خیس دور قوطی/بطری بپیچید و سپس آن را درون یخچال بگذارید.


14. تازه نگه داشتن کوکی

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب تازه درون ظرف آن قرار دهید. کوکی رطوبت سیب را می‌گیرد و برای زمان طولانی‌تری تازه می‌ماند.

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:29 - 1397/07/12
مورد ۱۴ از کلمه قشنگ کلوچه استفاده کنید
پاسخ ها
من
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
کوکی با کلوچه متفاوت هست.
Iran, Islamic Republic of
16:07 - 1397/07/12
در باره ی سیر ؛ اونجوری که می پزه تو مایکروفر ... واسه مصرف خام این روش کاربردی نیست
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
اورانوس_فوتر2
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
تنورستان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر