طرز تهیه خورش تره کردی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۷۹۰۰۶۵
۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹
۱۶۶۶۷
خورش تره‌کردی غذایی سبک و خوش طعم است که می‌توانید آن را به راحتی تهیه و استفاده کنید.

برترین ها: ایران سرزمینی است دارای تنوع بالای آب و هوایی و جغرافیایی که همین امر به گستردگی غذاها و خوراکی‌ها در این سرزمین کمک کرده است. در استان‌های غربی به خصوص استان کردستان و کرمانشاه، با توجه به در دسترس بودن گیاهان و سبزیجات مختلف، غذاهای متنوع و خوشمزه ای با سبزیجات تهیه می‌شود که معمولا طبخ آنها نیز ساده می‌باشد. خورش تره‌کردی یکی از این غذاها است.

خورش تره‌کردی غذایی سبک و خوش طعم است که می‌توانید آن را به راحتی تهیه و استفاده کنید. همانطور که از اسم این غذا مشخص است، تره بخش اصلی این وعده خوشمزه را تشکیل می‌دهد.

سبزی تره از لحاظ خواص غذایی شباهت زیادی به سیر و پیاز دارد، با این تفاوت که طعم ملایم تری دارد و باعث خوشبو شدن دهان می‌شود. تره همچنین خواص درمانی بالایی دارد، دارای مقدار زیادی آهن و ویتامین ث می‌باشد و در درمان مشکلات تنفسی کمک می‌کند. در این مطلب با طرز تهیه و نحوه پخت خورش تره کردی برای ۴ نفر آشنا می‌شویم.

مواد لازم

  • تره: ۱ کیلو
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • لوبیای سفید: ۲۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد متوسط
  • گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلو
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق
  • روغن مایع: به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
  • پودر لیمو: به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش تره‌کردی

طرز تهیه

1. برای تهیه خورش تره‌کردی، ابتدا باید پیازها را شسته و آنها را خرد کنید.

2. سپس کمی روغن مایع درون یک ظرف ریخته و بعد از داغ شدن روغن، پیازها را در آن تفت دهید.

3. پس از اتمام این کار نوبت به اضافه کردن گوشت می‌رسد. گوشت چرخ‌کرده را به غذا اضافه کرده و آن را کامل هم بزنید تا با پیازها مخلوط شود.

4. بعد از حدود ۵ دقیقه رنگ گوشت شروع به تغییر می‌کند.

5. حال وقت اضافه کردن لوبیای سفید به غذا است. توصیه می‌شود در صورت امکان لوبیا را از شب قبل در یک ظرف آب قرار دهید و حداقل ۳ مرتبه آب ظرف را عوض کنید.

6. این کار باعث می‌شود نفخ لوبیاها گرفته شود. لوبیای سفید را به قابلمه اضافه کنید و خورش را کمی هم بزنید.

7. سپس یک لیوان آب به خورش اضافه کنید. حال باید صبر کنید و بگذارید غذا با حرارت ملایم بپزد.

مرحله دوم پخت

1. در این مرحله نوبت اضافه کردن بخش اصلی خورش تره‌کردی، یعنی تره است. پیش از اضافه کردن تره در این مرحله، تره‌ها را از قبل خوب بشوید و آنها را خرد کنید. سپس یک ظرف جدا بردارید و با تره‌ها را با کمی روغن در حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.

2. حال باید صبر کنید تا گوشت و لوبیای سفید پخته شود. پس از اینکه از پخته شدن گوشت و لوبیا مطمئن شدید، تره‌ها را به آنها اضافه کنید.

3. حدود ۵ دقیقه بعد، یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه درون خورش بریزید.

4. در دقایق آخر پودر لیمو را به اندازه دلخواه به خورش اضافه کنید. اینکار باعث ترش‌تر شدن غذا می‌شود، که طعم بهتری به آن می‌دهد.

5. پس از حدود ۱ ربع، خورش تره کردی ما کاملا پخته شده و آماده است.

6. درانتها می‌توانید کمی سیب‌زمینی را با روغن درون ظرفی سرخ کرده، با استفاده از آن خورش را تزیین کنید و در کنار خانواده و دوستانتان از صرف این غذای ساده و درعین حال خوشمزه لذت ببرید.

نکات

1. اگر می‌خواهید خورش ترش‌تر باشد می‌توانید از آب لیمو یا آبغوره استفاده کنید.

2. به جای گوشت چرخ شده، از گوشت گوسفندی قیمه شد نیز می‌توان استفاده کرد.

3. می‌توانید در این خورش از زرشک هم استفاده کنید. دقت داشته باشد که زرشک را در آخر به غذا اضافه کنید، زیرا زرشک بعد از چند دقیقه له می‌شود و ظاهر غذای شما را خراب می‌کند.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:02 - 1397/08/12
تو کرمانشاه همچین غذایی نداریم،احتمالا از غذاهای محلی کردستان باشه
Iran, Islamic Republic of
02:00 - 1399/01/15
من مهابادی هستم خورش تره کردی مال شهر ماست اصلا چرخ کرده نمیریزیم فقط گوشت بعدشم رب نمیریزیم فقط زعفران .در آخرم هم واسه ترش کردن خورش از جوهر لیمو استفاده میکنیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر