دستور تهیه جوجه لاری؛ یک پرس جوجه کباب متفاوت
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
استخدام_1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر ولدخانی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
استخدام_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۰۹۱۱۴
۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۷
۱۳۳۹۳
جوجه لاری یک کباب متفاوت از گوشت جوجه می‌باشد که در آن استخوان‌های مرغ را جدا نمی‌کند و طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد. این نوع مدل کباب بسیار خوش مزه و عالی بوده و امیدواریم شما با خواندن این مقاله دستور تهیه جوجه لاری رو به طور کامل یاد بگیرید.

برترین ها: در این مقاله ما قصد داریم به شما دستور تهیه جوجه لاری را آموزش بدیم. جوجه لاری یک نوع متفاوت از کباب کردن گوشت جوجه است، در این مدل استخوان های مرغ را جدا نمی کنند بلکه مرغ را با ماست مخلوط می کنند و سپس آن را به سیخ می زنند، این نوع مدل کباب بسیار خوش مزه و عالی بوده و امیدواریم شما با خواندن این مقاله دستور تهیه جوجه لاری رو به طور کامل یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه لاری

  • مرغ: یک عدد
  • ماست پر چرب: یک و نیم لیوان
  • تخم گشنیز: یک قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه یا قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق غذا خوری
  • روغ مایع یا زیتون: نصف لیوان
  • زعفران آب زده: یک قاشق غذا خوری
  • پیاز: دو عدد
  • لیمو ترش تازه: دو عدد

دستور تهیه جوجه لاری

دستور تهیه جوجه لاری

1- آماده کردن مرغ

مرغ را به صورت کامل می شوریم و آن را پاک می کنیم و پوستش را جدا می کنیم، سپس مرغ را به صورت قطعه قطعه تقسیم می کنیم و آن را درون یک ظرف می گذاریم تا آب مرغ برود، سپس تکه های مرغ را در ظرف مناسبی مانند سطل می ریزیم و پیاز ها را به صورت خلالی برش می دهیم و در کنار لایه های مرغ می گذاریم. برای اینکه مزه مرغ بهتر شود دو عدد لیمو ترش را می آوریم و هر دو را از وسط نصف می کنیم، سپس آب تکه های لیمو را با دست می گیریم و درون ظرفی که مرغ در آن قرار دارد می ریزیم، حالا نوبت به ماست می رسد، ماست پرچرب را می آوریم و درون ظرف مرغ می ریزیم و آن را به هم می زنیم تا به صورت کامل مرغ و مواد موجود در آن مخلوط شوند. تخم گشنیز ها را به صورت دستی خرد می کنیم و آن ها را همراه با نمک و فلفل سیاه یا قرمز به داخل ظرف مرغ می ریزیم، حالا نوبت به اضافه کردن روغن و زعفران آب زده می رسد، هر دو را داخل ظرف مرغ می ریزیم و دوباره به صورت کامل مخلوط می کنیم، سپس درپوش ظرف را می گذاریم و آن را به مدت زمان 6 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد موجود به خوبی با مرغ ترکیب شوند و مزه مرغ را بهتر کنند.

2- به سیخ زدن جوجه

یک منقل می آوریم (زغالی توصیه می شود) و آن را روشن می کنیم، سپس تکه های مرغ را یکی یکی به سیخ می زنیم (سعی کنید تیکه های که مثل هم هستند را بر روی یک سیخ بزنید تا مرغ به صورت یک دست برشته شود) و بر روی منقل قرار می دهیم، برا اینکه دو طرف مرغ یک دست برشته شود آن ها را بر روی منقل زیر و رو می کنیم

3- سرو جوجه لاری

یک قابلمه می آوریم و درون آن نان می گذاریم، بعد از اینکه جوجه های هر سیخ آماده شدند آن ها را در قابلمه خالی می کنیم و همین کار را تا به پایان رسیدن سیخ ها انجام می دهیم تا جوجه کباب لاری ما سرد نشود. کار درست کردن جوجه لاری به پایان رسید و می توانید آن را سرو کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

نکات تهیه جوجه لاری

  • می توانید در کنار سیخ های جوجه، فلفل ، گرجه فرنگی و بادمجان را نیز به سیخ بزنید تا هم مزه کباب را خوشمزه تر کنند و هم بتوانید با آن ها جوجه لاری خود را تزئین کنید.
  • زعفران آب زده دارای عطر زیادی می باشد و به همین دلیل می تواند باعث تغییر طعم مرغ شما بشود، اگر دوست ندارید طعم مرغ تغییر بکند می توانید به جای زعفران آب زده از رنگ غذا استفاده کنید.
  • امیدوارم با استفاده از این مقاله بتوانید به راحتی دستور تهیه جوجه لاری را یاد بگیرید و هر وقت که خواستید آن را تهیه کنید.
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:33 - 1397/09/27
بابا با این گرونی ک مرغ شده ۱۳تومن فقط داریم بال و گردن میخریم بیایم جوجه درست کنیم .
خواهشا جلوی بدبختیارو بگیرین جوجه پیش کش
Iran, Islamic Republic of
20:23 - 1397/09/27
خیلی چرت توضیح داده بود
تو دو خط میشد دستورشو جمع و جور کرد
Iran, Islamic Republic of
08:34 - 1397/09/28
مرغ کیلو 13000 تومان دیگه کی توان داره درست کنه
Iran, Islamic Republic of
08:38 - 1397/09/28
فوت کار رو نگفتی آشپزباشی عزیز
اول اینکه مرغ برای اینکه طعم زعفران خدا تومنی رو به خودش بگیره بعد از شستن و تیکه کردن باید بهش زعفران به اندازه کافی اضافه بشه و حداقل 4 ساعت بمونه
دوم قبل از اضافه کردن آب لیمو که مرغ رو خشک و سفت میکنه باید روغن بهش اضافه شه و بعد آب لیمو
سوم برای رنگ گرفتن مرغ از پودر پاپریکا که از فلفله دلمه قرمز درست میشه استفاده کنید
چهارم بزارید ذغال کاملا بگیره بعد صیخ ها روش بزارید چون حرارت زیاد میسوزونه
Iran, Islamic Republic of
13:32 - 1397/09/28
اونی که نظرات رو تایید میکنه کیه ؟ رو چه حسابی همش اینجور کامنت هارو تایید میکنید که همش ناله آن درمورد گرونی ؟ همه جا حضور دارن مطمئنم همشونم الکیه فقط نگاه میکنن ببینن خبر جدید درمورد مرغ و گوشت چیه میان کامنت میذارن
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
شما ظاهرا وضعت خیلی خوبه!
بنده خداها حق ناله کردنم ندارم؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
انجمن پرستاری ایران_1
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
انجمن پرستاری ایران_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
انجمن پرستاری ایران_4
انجمن پرستاری ایران_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
شفا_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر