دستور تهیه جوجه لاری؛ یک پرس جوجه کباب متفاوت
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۸۰۹۱۱۴
۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۷
۱۳۴۷۳
جوجه لاری یک کباب متفاوت از گوشت جوجه می‌باشد که در آن استخوان‌های مرغ را جدا نمی‌کند و طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد. این نوع مدل کباب بسیار خوش مزه و عالی بوده و امیدواریم شما با خواندن این مقاله دستور تهیه جوجه لاری رو به طور کامل یاد بگیرید.

برترین ها: در این مقاله ما قصد داریم به شما دستور تهیه جوجه لاری را آموزش بدیم. جوجه لاری یک نوع متفاوت از کباب کردن گوشت جوجه است، در این مدل استخوان های مرغ را جدا نمی کنند بلکه مرغ را با ماست مخلوط می کنند و سپس آن را به سیخ می زنند، این نوع مدل کباب بسیار خوش مزه و عالی بوده و امیدواریم شما با خواندن این مقاله دستور تهیه جوجه لاری رو به طور کامل یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه لاری

  • مرغ: یک عدد
  • ماست پر چرب: یک و نیم لیوان
  • تخم گشنیز: یک قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه یا قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق غذا خوری
  • روغ مایع یا زیتون: نصف لیوان
  • زعفران آب زده: یک قاشق غذا خوری
  • پیاز: دو عدد
  • لیمو ترش تازه: دو عدد

دستور تهیه جوجه لاری

دستور تهیه جوجه لاری

1- آماده کردن مرغ

مرغ را به صورت کامل می شوریم و آن را پاک می کنیم و پوستش را جدا می کنیم، سپس مرغ را به صورت قطعه قطعه تقسیم می کنیم و آن را درون یک ظرف می گذاریم تا آب مرغ برود، سپس تکه های مرغ را در ظرف مناسبی مانند سطل می ریزیم و پیاز ها را به صورت خلالی برش می دهیم و در کنار لایه های مرغ می گذاریم. برای اینکه مزه مرغ بهتر شود دو عدد لیمو ترش را می آوریم و هر دو را از وسط نصف می کنیم، سپس آب تکه های لیمو را با دست می گیریم و درون ظرفی که مرغ در آن قرار دارد می ریزیم، حالا نوبت به ماست می رسد، ماست پرچرب را می آوریم و درون ظرف مرغ می ریزیم و آن را به هم می زنیم تا به صورت کامل مرغ و مواد موجود در آن مخلوط شوند. تخم گشنیز ها را به صورت دستی خرد می کنیم و آن ها را همراه با نمک و فلفل سیاه یا قرمز به داخل ظرف مرغ می ریزیم، حالا نوبت به اضافه کردن روغن و زعفران آب زده می رسد، هر دو را داخل ظرف مرغ می ریزیم و دوباره به صورت کامل مخلوط می کنیم، سپس درپوش ظرف را می گذاریم و آن را به مدت زمان 6 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد موجود به خوبی با مرغ ترکیب شوند و مزه مرغ را بهتر کنند.

2- به سیخ زدن جوجه

یک منقل می آوریم (زغالی توصیه می شود) و آن را روشن می کنیم، سپس تکه های مرغ را یکی یکی به سیخ می زنیم (سعی کنید تیکه های که مثل هم هستند را بر روی یک سیخ بزنید تا مرغ به صورت یک دست برشته شود) و بر روی منقل قرار می دهیم، برا اینکه دو طرف مرغ یک دست برشته شود آن ها را بر روی منقل زیر و رو می کنیم

3- سرو جوجه لاری

یک قابلمه می آوریم و درون آن نان می گذاریم، بعد از اینکه جوجه های هر سیخ آماده شدند آن ها را در قابلمه خالی می کنیم و همین کار را تا به پایان رسیدن سیخ ها انجام می دهیم تا جوجه کباب لاری ما سرد نشود. کار درست کردن جوجه لاری به پایان رسید و می توانید آن را سرو کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

نکات تهیه جوجه لاری

  • می توانید در کنار سیخ های جوجه، فلفل ، گرجه فرنگی و بادمجان را نیز به سیخ بزنید تا هم مزه کباب را خوشمزه تر کنند و هم بتوانید با آن ها جوجه لاری خود را تزئین کنید.
  • زعفران آب زده دارای عطر زیادی می باشد و به همین دلیل می تواند باعث تغییر طعم مرغ شما بشود، اگر دوست ندارید طعم مرغ تغییر بکند می توانید به جای زعفران آب زده از رنگ غذا استفاده کنید.
  • امیدوارم با استفاده از این مقاله بتوانید به راحتی دستور تهیه جوجه لاری را یاد بگیرید و هر وقت که خواستید آن را تهیه کنید.
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:33 - 1397/09/27
بابا با این گرونی ک مرغ شده ۱۳تومن فقط داریم بال و گردن میخریم بیایم جوجه درست کنیم .
خواهشا جلوی بدبختیارو بگیرین جوجه پیش کش
Iran, Islamic Republic of
20:23 - 1397/09/27
خیلی چرت توضیح داده بود
تو دو خط میشد دستورشو جمع و جور کرد
Iran, Islamic Republic of
08:34 - 1397/09/28
مرغ کیلو 13000 تومان دیگه کی توان داره درست کنه
Iran, Islamic Republic of
08:38 - 1397/09/28
فوت کار رو نگفتی آشپزباشی عزیز
اول اینکه مرغ برای اینکه طعم زعفران خدا تومنی رو به خودش بگیره بعد از شستن و تیکه کردن باید بهش زعفران به اندازه کافی اضافه بشه و حداقل 4 ساعت بمونه
دوم قبل از اضافه کردن آب لیمو که مرغ رو خشک و سفت میکنه باید روغن بهش اضافه شه و بعد آب لیمو
سوم برای رنگ گرفتن مرغ از پودر پاپریکا که از فلفله دلمه قرمز درست میشه استفاده کنید
چهارم بزارید ذغال کاملا بگیره بعد صیخ ها روش بزارید چون حرارت زیاد میسوزونه
Iran, Islamic Republic of
13:32 - 1397/09/28
اونی که نظرات رو تایید میکنه کیه ؟ رو چه حسابی همش اینجور کامنت هارو تایید میکنید که همش ناله آن درمورد گرونی ؟ همه جا حضور دارن مطمئنم همشونم الکیه فقط نگاه میکنن ببینن خبر جدید درمورد مرغ و گوشت چیه میان کامنت میذارن
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
شما ظاهرا وضعت خیلی خوبه!
بنده خداها حق ناله کردنم ندارم؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
ادیب_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 1
ادیب_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
ادیب_4
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
ادیب_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
پارسیس_فوتر ساختمان
تنورستان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
کالازم_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
اورانوس_فوتر2
شاخه نبات_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر