ذرت پلو با ميگو
۸۳۸۹
۰۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۰
۲۰۱۰۲ 
ابتدا فلفل دلمه‌اي را به شكل خلال‌هاي ريز خرد كرده و آن را به همراه كره و روغن مايع در قابلمه‌اي گود مي‌ريزيم و كمي تفت مي‌دهيم. ميگوها را به آن اضافه كرده و سرخ مي‌كنيم به همراه ميگو، پودر پياز، پودر كاري و زردچوبه را نيز اضافه مي‌كنيم.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم:   
  • ميگو پلويي پاك شده: 500 گرم
  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد 
  • پودر پياز: 2 قاشق غذاخوري 
  • پودركاري: 2 قاشق چاي‌خوري 
  • برنج: 2 پيمانه معادل 400گرم 
  • ذرت پخته شده: 2 ليوان
  •  زردچوبه: نصف قاشق چاي‌خوري 
  • زعفران آب‌كرده: به ميزان لازم 
  • كره: 50 گرم 
  • روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
  •  آب: 5/3 پيمانه 
  • نمك: به ميزان لازم



روش تهیه :

ابتدا فلفل دلمه‌اي را به شكل خلال‌هاي ريز خرد كرده و آن را به همراه كره و روغن مايع در قابلمه‌اي گود مي‌ريزيم و كمي تفت مي‌دهيم. ميگوها را به آن اضافه كرده و سرخ مي‌كنيم به همراه ميگو، پودر پياز، پودر كاري و زردچوبه را نيز اضافه مي‌كنيم. وقتي ميگوها سرخ شدند ذرت را داخل مواد ريخته همه را با هم مخلوط مي‌كنيم و برنج را كه از چند ساعت قبل خيس كرده‌ايم به همراه 5/3 پيمانه آب و يك قاشق چاي‌خوري نمك به مواد اضافه مي‌كنيم. همه را با هم مخلوط مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم تا برنج بجوشد و آب آن تمام شود. برنج را آبكش نمي‌كنيم و به شكل كته‌اي دم مي‌كنيم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج