نان لقمه‌ای بروکلی؛ رژیمی و متفاوت
۸۵۹۸۲۲
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴
۶۶۸۳ 
نان لقمه‌ای بروکلی یا نان بانز نانی رژیمی و کاملا سالم است که می‌تواند جایگزین خوبی برای نان‌های سفید معمولی باشد. این نان برای صبحانه یا همراه ساندویچ عالی است. این نان سرشار از فیبر و ویتامین‌های عالی است.

برترین‌ها - زهرا موسوی: نان لقمه‌ای بروکلی یا نان بانز نانی رژیمی و کاملا سالم است که می‌تواند جایگزین خوبی برای نان‌های سفید معمولی باشد. این نان برای صبحانه یا همراه ساندویچ عالی است. این نان سرشار از فیبر و ویتامین‌های عالی است.

این نان‌های لقمه‌ای حاوی بروکلی آن هم به مقدار زیاد هستند یعنی بخش اصلی نان را تشکیل می‌دهند و مثل سایر نان سبزیجات نیستند که بیشتر نقش طعم دهنده دارند. من یکی از طرفداران بروکلی هستم این سبزی سالم و مغذی در هر صورت خوشمزه ست چه بخارپز شود چه برشته در فر و یا همراه با سایر مواد تبدیل به یک سوپ خامه‌ای بروکلی شود. من و مادرم اغلب اوقات بروکلی بخارپز را به عنوان میان وعده رژیمی استفاده می‌کنیم این سبزی برای خوش طعم شدن حتی نیازی هم به نمک ندارد.

جالب است بدانید که این سبزی جزو منابع غنی کلسیم نیز هست و از این جهت به افرادی که از محصولات لبنی اجتناب می‌کنند، توصیه می‌شود. مزه نان بروکلی تازه از خود بروکلی هم بهتر است و مزه آن را در دهان بهتر از نان تست معمولی دوست خواهید داشت. می‌توان این نان‌ها را همراه با پنیر و مقداری مربای خانگی برای صبحانه سرو کرد. استفاده از آن‌ها به عنوان یک نان مینی برگر برای ناهار یا عصرانه هم عالی است.

می‌دانید تفاوت این نان با سایر نان‌ها رنگ سبز قشنگ آنهاست بخصوص وقتی که برش می‌خورند شما با نان‌های سبز رنگ و بامزه‌ای مواجه می‌شوید که ذوق شما را برای خوردن ساندویچتان بیشتر می‌کنند در عین حال که می‌دانید این نان‌ها رژیمی و سالم هستند.

مواد لازم:

  • بروکلی: ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد گندم کامل: ۱۰۰ گرم
  • آرد چند منظوره: ۲۰۰ گرم
  • بادام: ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم کدو: فقط برای تزئین روی نان

نان لقمه‌ای بروکلی؛ رژیمی و متفاوت

طرز تهیه:

۱. بروکلی را شسته و به تکه‌های کوچکتر برش بزنید. بخش ساقه آن را کنار گذاشته و برای استفاده‌های دیگر در یخچال بگذارید. آن‌ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا ریز شوند. بروکلی ریز شده را از مخلوط کن درآورید و در یک کاسه بریزید.

۲. بادام را داخل غذاساز بریزید و خوب ریز کنید تا زمانی که بادام‌ها به تکه‌های کوچک تبدیل شوند.

۳. بروکلی آماده و بادام را با تخم مرغ مخلوط کنید. هر دو نوع آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

۴. کف سینی فر را یک کاغذ مخصوص فر گذاشته، با استفاده از قاشق مواد را روی کاغذ بریزید بطوری که ۱۲ نان بروکلی توی سینی داشته باشید. اگر قاشق‌ها را داخل آب سرد بزنید، خیلی بهتر است.

۵. روی آن‌ها مقداری تخم کدو بریزید.

۶. نان‌ها را در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا نان‌ها بپزند.

منبع: nordicfoodliving

زهرا موسوی
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج