دستور آشپزی: بيف با بروکلي
۹۴۴۱
۰۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۶
۳۴۵۶۷
کلم بروکلي حاوي ماده​اي است موسوم به سولفورافان که سلول​هاي سرطاني را مورد هدف قرار داده و اين سلول​ها را به روش موثر نابود مي​کند و سرشار از فيبر، ويتامين A و ويتامين K است و باعث پيشگيري از سرطان روده و معده مي​شود.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  •  راسته گوساله: 600گرم
  •  بروکلي: يک  کيلوگرم
  •   سويا سس: نصف فنجان
  •   نمک: به ميزان لازم
  •   پيازچه ريزشده: 2عدد
  •   زنجبيل تازه ريزشده: نصف قاشق غذاخوري
  •   آرد ذرت: يک قاشق غذاخوري
  •   تخم​مرغ: يک عدد



 طرزتهیه

گوشت را به صورت ورقه​اي برش مي​زنيم و سپس گل بروکلي را از ساقه جدا کرده و در ظرف ديگري قرار مي​دهيم. تابه را روي اجاق گذاشته مقداري آب داخل آن ريخته حرارت مي​دهيم تا آب جوش آيد.  سپس بروکلي را داخل آب ريخته کمي نمک به آن اضافه مي​کنيم و چند ثانيه صبر مي​کنيم تا بروکلي نرم شود. بعد از آن گوشت خرد شده را به محلول آرد ذرت  و تخم​مرغ آغشته کرده  و کمي  ورز مي​دهيم و کم​کم با دست داخل روغن داغ مي‌اندازيم.

 پس از اينکه گوشت آماده شد داخل ظرفي ريخته و کنار مي​گذاريم و پيازچه و زنجبيل تازه خرد شده را داخل  روغن داغ ريخته و حرارت مي​دهيم. سپس گوشت آماده و بروکلي را به آن اضافه مي​کنيم و بعد سوياسس، نمک چيني اضافه مي​کنيم و هم مي‌زنيم. یادتان باشد در انتها کمي محلول آرد ذرت به این غذا اضافه کنید.



فوت آشپزي

هنگام جوشاندن بروکلي نمک باعث مي​شود که شکل بروکلي تغيير نکند.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج