۷ ترفند پخت ماهی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۹۴۹۲۲۴
۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۶
۱۱۲۹۷
از آن جا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخ زدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولک ها، آسیب کمتری به گوشت و پوست می‌رسد. سپس روی ماهی، آب سرد بریزید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید و به صورت ضربه‌ای آرام روی ماهی بزنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

روزنامه خراسان - مریم سادات کاظمی: از آن جا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخ زدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولک ها، آسیب کمتری به گوشت و پوست می‌رسد. سپس روی ماهی، آب سرد بریزید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید و به صورت ضربه‌ای آرام روی ماهی بزنید تا آب اضافی آن گرفته شود. در ادامه به نکاتی برای پخت ماهی اشاره می‌کنیم:

۱. در صورتی که قصد آب پز کردن ماهی را دارید، حتما ادویه‌ها و سبزیجات معطر به آب قابلمه اضافه کنید تا گوشت ماهی طعم دار شود، زیرا ماهی درون آب تا حد زیادی طعم و چربی خود را از دست می‌دهد.

۲. حتما پیش از طبخ ماهی، آن را طعم دار کنید، زیرا افزون بر مزه بهتر، بافت نرم تری نیز خواهد یافت. آب لیمو، روغن، سیر، پیاز و ریحان تازه جزو بهترین چاشنی‌های ماهی هستند. ۲۰ دقیقه برای طعم دار شدن ماهی کافی است و اگر چاشنی آن ترش است، نباید بیشتر از یک ساعت در چاشنی بماند، زیرا مانع از پخت گوشت می‌شود.

۷ ترفند پخت «ماهی»

۳. بافت ماهی‌های سفید معمولا آب زیادی دارد و به خصوص درباره ماهی منجمد این حالت بیشتر می‌شود. به همین دلیل، هنگام سرخ کردن، نباید تکه‌های زیادی را درون تابه گذاشت، زیرا به جای سرخ شدن، ماهی آب پز می‌شود.

۴. برای سرخ کردن ماهی حتما از تابه تفلون استفاده کنید و مقداری نمک به روغن اضافه کنید تا مانع از پاشیدن روغن به اطراف شود.

۵. هنگام کبابی کردن ماهی و سرخ کردن درون تابه، پوست آن را جدا نکنید. پوست ماهی مانع از تکه شدن گوشت و طعم و چربی ماهی نیز بهتر حفظ می‌شود.

۶. اگر پس از کبابی شدن ماهی درون فر، سطح آن طلایی شده، اما گوشت هنوز خام است، روی ظرف را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و چند دقیقه دیگر درون فر بگذارید.

۷. ماهی را بیش از حد طبخ نکنید؛ تکه‌هایی به ضخامت ۵/۲ سانتی متر حدود ۱۰ دقیقه پخت نیاز دارد و تکه‌های نازک‌تر به زمانی کمتر.

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
France
18:06 - 1398/11/02
همین امروز ماهی درست کردم جاتون خالی اینققققد بدمزه بود
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
باید قبلش این مطلبو میخوندی دیگه
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
دوستان به جای ما. خخخخخخ
رها
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۴
خخخ.چرااا.طعم دار کنین خوب میشه
اسما بهمنی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۳۰
خیلی خوب
Iran, Islamic Republic of
20:52 - 1398/11/03
من عاااااااااااااشق ماهی ام.
Iran, Islamic Republic of
22:35 - 1398/11/10
بهترین چیز برای گرفتن بوی ماهی خوابوندن اون تو آب و سرکه هست.کاملا بوی ماهی گرفته میشه.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_1
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر