سوشی؛ پرچم دار سفره ژاپنی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۹۸۴۳۰
۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸
۳۲۶۲۵
وقتی صحبت از غذای ژاپنی می‌شود، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد سوشی است. غذایی ساده اما جذاب که پایه اصلی تمام انواع آن برنج پخته و سرکه برنج است و همراه با انواع سبزیجات و محصولات دریایی در جلبک ورقه‌ای پیچیده می‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل: وقتی صحبت از غذای ژاپنی می‌شود، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد سوشی است. غذایی ساده اما جذاب که پایه اصلی تمام انواع آن برنج پخته و سرکه برنج است و همراه با انواع سبزیجات و محصولات دریایی در جلبک ورقه‌ای پیچیده می‌شود.سوشی در حقیقت نوعی دست پیچ ساده است که بنابر مواد تشکیل دهنده آن نام متفاوتی می‌گیرد و به دو گروه عمده سنتی و مدرن طبقه بندی می‌شود؛ نوع سنتی همان سوشی ژاپنی است و سوشی مدرن آن چیزی است که در سایر نقاط جهان– خصوصا ايالات‌متحده- و بر اساس مواد اولیه موجود و ذائقه متفاوت مردم آن دیار تهیه می‌شود. در این بخش معروف‌ترین سوشی‌ها را با هم مرور می‌کنیم:



سوشی‌های سنتی:

تِکاماکی سوشی : ابتدایی‌ترین نوع سوشی که از برنج و یکی دو نوع سبزی و ماهی تشکیل می‌شود.

نیگیری سوشی: نیگیری به معنای فشرده شده با دست است و به تکه‌های برنج سوشی فشرده که یک ورقه نازک ماهی همراه با نواری باریک از جلبک روی آن بسته می‌شود،گفته می‌شود.

اوشی سوشی: سوشی‌اي که در آن برنج به شکل مکعب قالب زده می‌شود.



فوتوماکی سوشی:
نوعی سوشی بزرگ با ضخامت 6 سانتی‌متر که از املت ژاپنی هم در داخل آن استفاده می‌شود.

تِماکی سوشی: تفاوت این سوشی تنها درنوع پیچیده شدن رول است. تماکی به صورت قیفی پیچیده شده و داخل آن با برنج، ماهی و سبزیجات پر می‌شود.

اوراماکی سوشی: ماکی به معنای پیچیده شده است. اوراماکی به معنای رولی است که برعکس پیچیده شده است.


معروف‌ترین سوشی‌های غربی:

فیلادلفیارول: در این سوشی از خیار، پنیرخامه‌ای و ماهی دودی استفاده می‌شود.

آلاسکارول : نزدیک ترین سوشی آمریکایی به سوشی سنتی ژاپن که در آن از ماهی سالمون خام استفاده می‌شود.

کالیفرنیارول: یکی از معروف‌ترین انواع سوشی که در آن از آووکادو، خیار و تخم ماهی یا کنجد استفاده می‌شود.



بریتیش کلمبیا رول: ترکیبی از ماهی کبابی، خیار و سس شیرین که در کانادا رایج است.

رِینبورول، رول رنگین کمان : در این سوشی از چند نوع ماهی به همراه سبزیجات استفاده می‌شود و تفاوتش در آن است که ورقه‌های نازک ماهی و سبزیجات دور برنج را می‌گیرند و ترکیبات رنگارنگ و چشم نوازی می‌سازند.

مانگورول یا رول انبه: در این سوشی از میگوی سرخ شده و خمیر انبه استفاده می‌شود.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
ایرانیان-فوتراصلی222
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر