طرز تهیه‌ی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۹۸۴۵۷۸
۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹
۷۶۷۲
کاکوری کباب، یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می‌شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می‌شود و در حرارت بالا برشته می‌شود.

وب‌سایت عصرایران: کاکوری کباب یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می‌شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می‌شود و در حرارت بالا برشته می‌شود.

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه‌ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود. همانطور که می‌دانید غذا‌های هندی پرادویه و تند هستند؛ و کاکوری هم اینگونه است.

طرز تهیه کباب کاکوری

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی ۲ فنجان
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۱ عدد
  • پوره سیر و زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده به مقدار لازم برای طعم دار کردن
  • پاپایا خام خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • میخک ۴ عدد
  • دانه هل سیاه ۱ عدد
  • پودر دارچین ۱/۸ قاشق غذاخوری
  • دانه زیره ۱ قاشق غذاخوری
  • جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ کرده ۱/۲ فنجان
  • آرد نخودچی ۱/۴ فنجان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • حلقه‌های پیاز برای تزیین
  • لیموترش برای تزیین

طرز تهیه کباب کاکوری

طرز تهیه کباب کاکوری

طرز تهیه کاکوری کباب:

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود ۴ ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود ۳۰ دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ‌ها بکشید و کباب‌ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می‌توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه‌ی ماسالا روی پیاز‌های حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:11 - 1399/03/06
خودتون این غذا رو با همین دستور دو قاشق غذاخوری نمک درست کنید ببینید میتونید بخورید بعد به عنوان غذای هندی اینجا قرار بدید..
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
چطور مگه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
استیل رگال_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر