۹۸۲۰۹۰
۹ نظر
۵۰۶۴
۹ نظر
۵۰۶۴
پ

طرز تهیه‌ی بریانی؛ غذای پرطرفدار اصفهانی

بریانی یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌های شهر اصفهان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. بهترین نوع بریانی با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود که طعم بسیار خوبی دارد البته امروزه بریانی را با گوشت مرغ هم طبخ می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان: بریانی یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌های شهر اصفهان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. بهترین نوع بریانی با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود که طعم بسیار خوبی دارد البته امروزه بریانی را با گوشت مرغ هم طبخ می‌کنند.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر بریانی تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بریانی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

طرز تهیه‌ی بریانی؛ غذای پرطرفدار اصفهانی

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • جگر سفید ۱۰۰ گرم
  • پیاز درشت ۲ عدد
  • دنبه ۵۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
  • خلال پسته، بادام و مغز گردو برای تزیین

طرز تهیه‌ی بریانی؛ غذای پرطرفدار اصفهانی

طرز تهیه‌ی بریانی؛ غذای پرطرفدار اصفهانی

طرز تهیه

برای تهیه کباب بریانی اصفهان ابتدا ۱ عدد از پیاز‌ها را پوست می‌گیریم و آبکش می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم و در قابلمه‌ای بزرگ کمی روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم، سپس پیاز‌ها را در روغن می‌ریزیم

و تفت می‌دهیم و دنبه و گوشت سردست گوسفندی را نیز داخل قابلمه قرار می‌دهیم و ۴ لیوان آب روی آن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا خوب گوشت با حرارت ملایم مغز پخت شود. سپس زمانیکه گوشت را تست کردیم

و دیدیم خوب پخته شده است و کمی از آب گوشت هنوز در قابلمه مانده زمانی است که باید زیر شعله را خاموش کنیم. گوشت و دنبه را از داخل قابلمه بیرون می‌آوریم و در ظرفی قرار می‌دهیم و آب گوشت را کنار می‌گذاریم

و گوشت و دنبه را با هم چرخ می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و زعفران دم کرده، نعناع خشک و نمک، فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم و گوشت را یکبار دیگر چرخ می‌کنیم. سپس جگر سفید را در قابلمه‌ای می‌گذاریم

و ۲ لیوان آب روی آن می‌ریزیم و پیاز باقی مانده را پوست می‌گیریم و آبکش می‌کنیم و روی تخته نگینی خرد می‌کنیم و داخل قابلمه جگر می‌ریزیم و کمی نمک، فلفل سیاه و ۲ قاشق روغن نیز به جگر اضافه می‌کنیم

و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا جگر به مرور زمان خوب بپزد. زمانیکه جگر پخته و آب آن تبخیر شده بود پیاز و جگر را در داخل خود قابلمه روی حرارت تفت می‌دهیم و زیر شعله را خاموش می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا سرد شود

و بعد آن‌ها را چرخ می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم. سپس گوشت و دنبه چرخ شده را مانند همبرگر شکل می‌دهیم و روی آن دارچین می‌ریزیم. در تابه‌ای بزرگ کمی روغن می‌ریزیم و مخلوط گوشت و دنبه را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا سرخ شود.

سپس بریانی را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. سپس بریانی آماده شده را روی نان می‌گذاریم و کمی از آب گوشت که کنار گذاشته بودیم را روی نان می‌ریزیم و مخلوط چرخ شده جگر سفید و پیاز را همراه با خلال پسته و خلال بادام و مغز گردو تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه‌ی بریانی؛ غذای پرطرفدار اصفهانی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • علی

      خوشمزه
      ولی بسیار
      چرب و چیلی

    • یک اصفهانی در ایران

      باید توقالب بریزی....... تواصفهان بریان را که چرخ کردن ....تویک سینی مسی میگذارند وروی شعله کم و گوشت را هی ورز میدن بعد قالب بریان را ........کمی دارچین وخلال میریزنند توقالب ومستقیم روی شعله متوسط میگذارند.....حدود۷تا۱۰دقیقه....بعد نان خانگی را توی سینی میگذاره تا نان داغ شود وبعد کمی آب گوشت ودنبه را میریزه روی نان تا چرب بشود...بریان که آماده شد برش میگردونه روی نان فقط یک طرفش سرخ شده که طرف شماست ...کمی هم کنارش سفیده جیگرمیذارندو بعد بافلفل تند وپیاز نارنج وریحون تزئین میکنند و با دوغ نوش جان میکنند...بعضی ها هم بانان سنگک پرکنجد میخورند که خیلی خوشمزه است....تازه اگر اشتهای زیادی داشته باشی میتوانی یک کاسه آبگوشت درخواست کنی و نان راداخلش ریز ریز کنی ویک تیلیت حسابی بزنی....نوش جان...البته این غذا بسیار پرچرب وسنگین است برای معده وفقط ظهر این غذا را میخورند...که بعد بتونی روی غذاپیاده روی کنی یافعالیت تاهضم بشود....برای عصرانه هم پیشنهادمیکنم ...دوغ با گوشفیل بخورید که واقعا عالیه.....یکبار امتحان کنید...میدان امام یانقش جهان بهش میگن....یاعلی

    • بدون نام

      گوشت گوسفند درسته. گوسفندی چیه؟

    • بدون نام

      پیاز را می شوییم و آبکش می کنیم؟!!!!
      یعنی چه
      از خودتون جمله می سازید
      دوران کرونایی
      خخخخخ

    • بدون نام

      من نخوردم،ولی فکر کنم کباب کوبیده بهتر باشه

    • بدون نام

      آقا به جاي دل و روده گوسفند ، راسته گوسفندي رو قاطي كنيد بخوريد اين غذا فكر كنم از دوران قطعي هنوز مونده ، نخوريد خيلي بد مزه است

      پاسخ ها

      • محمد حسین امین پور

        دوست عزیز دل و روده چیه؟ از گوشت گوسفند تهیه میشه

    • محمد حسین امین پور

      دوست عزیز اسم این غذا بریان یا بریون هست
      بریانی یا بریونی جایی هست که این غذا رو میفروشه
      مثلا میگیم برو دو دست بریون از بریونیِ حاج محمود بگیر و بیا

    • بدون نام

      ما اینجوری درست نمی کنیم سفیده جگر چیه داخلش می کنید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج