كال كباب، بوی خوش طبیعت
كالكباب از آن دسته خوردنیهایی است كه علاوه بر اینكه در كنار غذاهایی مانند كته و ماهی شور یا ترشی و زیتون پرورده سرو میشود، این قابلیت را دارد كه به عنوان غذا به تنهایی یا با نان خورده شود.
مجله ایده آل : كالكباب از آن دسته خوردنیهایی است كه علاوه بر اینكه در كنار غذاهایی مانند كته و ماهی شور یا ترشی و زیتون پرورده سرو میشود، این قابلیت را دارد كه به عنوان غذا به تنهایی یا با نان خورده شود. اگر كالكباب را كنار یك تكه ماهی سرخ شده یا مرغ و سبزیجات سرو كنید، نتیجه كار بینظیر است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
- بادمجان درشت: 10 عدد
- آبغوره: سهچهارم پیمانه
- نعناع: 3 قاشق غذاخوری، ساطوریشده
- سیر: یك بوته، رنده شده
- مغز گردو: 100 گرم، چرخ كرده
- دانه انار ملس: یك پیمانه
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱- بادمجانها را شسته و خشك كنید، سپس وسط آن را چاك دهید و روی زغال كباب كنید تا پوست آن كاملا بسوزد و داخلش پخته شود، سپس آنها را حداقل ۱۵ دقیقه در یك كیسه پلاستیكی در بسته بگذارید تا عرق كنند و پوستشان راحت كنده شود.
۲- پوست بادمجانها را كنده و روی تخته كار ساطوری كنید. سیر، سبزی، آبغوره، گردو و دانه انار را با بادمجان مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. كالكباب را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم مخلوط شود، سپس آن را با نان، سبزی خوردن و در صورت تمایل مرغ و ماهی سرو كنید.
نکات:
۱- اگر مایلید تا بادمجان گرم است، ۵۰ گرم كره را با آن مخلوط كنید در این صورت بهتر است كالكباب را گرم سرو كنید.
۲- در دستور اصلی به جای نعناع از سبزیهای معطر محلی مانند خالواش و چوچاق استفاده شده است، اما شما هر سبزی معطری را كه تمایل دارید میتوانید استفاده کنید.
پ
نظر کاربران
لطفا به مطلب حتما اضافه كنيد كه اين غذا گيلاني هست. اون سبزي معطر محلي هم فقط تو گيلان پيدا ميشه