۱۵۱۰۱۸۹
۲۲۷۴
۲۲۷۴
پ

شوک جباری به دو مهاجم اصلی استقلال

هر دو مهاجم اصلی استقلال کار را از روی نیمکت آغاز می‌کنند.

ورزش سه: ترکیب تیم فوتبال استقلال برای دیدار حساس مقابل آلومینیوم اراک در شرایطی اعلام شد که مجتبی جباری، سرمربی جوان آبی‌پوشان، تصمیم به ایجاد تغییرات اساسی در خط حمله تیمش گرفته است.

جباری که دومین حضور خود روی نیمکت استقلال را تجربه می‌کند، این بار سراغ بازسازی خط هجومی تیم رفته و چهره‌ای کاملاً متفاوت از خط حمله استقلال ارائه داده است؛ جایی که نه خبری از محمدرضا آزادی هست و نه از جوئل کوجو.

368475_498

در شرایطی که از نیم‌فصل دوم تاکنون، آزادی و کوجو به‌عنوان گزینه‌های اصلی در خط حمله استقلال به میدان می‌رفتند، این دو بازیکن طی هفته‌های اخیر در گلزنی ناکام بوده‌اند و نتوانسته‌اند انتظارات را برآورده کنند. همین موضوع به نظر می‌رسد عامل اصلی تصمیم جباری برای نیمکت‌نشینی هر دوی آن‌ها باشد؛ تصمیمی که می‌تواند نوعی شوک روانی برای این مهاجمان باشد و انگیزه بازگشت آن‌ها را تقویت کند.

در عوض، مجتبی جباری تصمیم گرفته تا مسعود جوما، مهاجم کنیایی استقلال را به‌عنوان تنها مهاجم نوک در ترکیب اصلی قرار دهد. جوما که قابلیت بازی در پست وینگر را نیز دارد، هنوز نتوانسته نمایش چشمگیری در استقلال داشته باشد و عملکردش زیر ذره‌بین منتقدان قرار دارد. حال باید دید او می‌تواند از این فرصت استفاده کند و دروازه آلومینیوم را باز کند یا ناکامی‌های او در امر گلزنی ادامه خواهد یافت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج