فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۷۴۸۸
۲۱۲۶
۲۱۲۶
پ

دردِ دل هواداران پرسپولیس، تیتر روزنامه دولت شد

وحید هاشمیان به عنوان سرمربی پرسپولیس حق دارد تا تیم خودش را ببندد و برای تک تک پست‌ها شخصاً تصمیم بگیرد اما وقتی پای بازیکنان مهمی مثل امیری و عالیشاه به میان می‌آید اوضاع کمی فرق می‌کند.

این روزها بحث جدایی وحید امیری از پرسپولیس داغ شده و حتی گفته می‌شود وحید هاشمیان کاپیتان محبوب سرخ‌ها را از حضور در تمرینات گروهی منع کرده و امیری پشت دروازه و به صورت انفرادی تمرین می‌کند. روزنامه ایران ورزشی در اینباره نوشت:

1

وحید هاشمیان به عنوان سرمربی پرسپولیس حق دارد تا تیم خودش را ببندد و برای تک تک پست‌ها شخصاً تصمیم بگیرد اما وقتی پای بازیکنان مهمی مثل امیری و عالیشاه به میان می‌آید اوضاع کمی فرق می‌کند.

البته که در تمام باشگاه‌های بزرگ اروپایی هم معمولاً در موعد کنار گذاشتن بازیکنان خاص و اسطوره‌های باشگاه مسائلی مثل مخالفت هواداران و کمپین‌هایی در فضای مجازی برای جلوگیری از این اقدامات صورت می‌گیرد اما معمولاً باشگاه‌ها پشت سرمربی در می‌آیند و از تصمیم او حمایت می‌کنند.

 در روزهای اخیر بحث کنار گذاشتن وحید امیری در رسانه‌ها و فضای مجازی وجود داشت و حالا به صورت جدی‌تر مطرح شده آن هم در حالی که وحید هاشمیان اصلاً در مصاحبه‌هایش حرفی از این مورد نمی‌زند. هاشمیان ظاهراً تصمیم گرفته که وحید امیری نباشد و به نوعی او را مازاد کرده است اما بعد از بولد شدن این مسأله، هواداران پرسپولیس غالباً پشت امیری رفته‌اند و از او حمایت می‌کنند. غالب هواداران معتقدند هاشمیان باید فرشاد احمدزاده را کنار بگذارد و از امیری استفاده کند. حتی برخی پا را فراتر گذاشته و ماجرای ابقای احمدزاده و قرار گرفتن امیری در لیست مازاد را به دخالت‌های هوادار متمول منتسب کرده‌اند که بعید است هاشمیان تحت تأثیر این مسائل قرار گرفته باشد.

البته یک فکت در این مورد وجود دارد که می‌تواند این فرضیه را تقویت کند چرا که در تعدد وینگرها، احمدزاده حاضر شده دفاع چپ هم باشد اما امیری گفته در پست وینگر بازی می‌کند. البته همه وحید امیری و خصوصیات اخلاقی‌اش را می‌دانند و با قاطعیت می‌توان گفت او هیچ وقت روی حرف سرمربی تیم حرف نخواهد زد و به خواسته او تن می‌دهد کما اینکه فصل قبل غیر از وینگر و دفاع چپ در دفاع راست و پست 10 هافبک میانی هم بازی کرد بدون اینکه بترسد تا برایش بد شود. وحید امیری اهل اعتراض کردن و بگومگو با سرمربی نیست و قطعاً هاشمیان در هر پستی بخواهد او به میدان خواهد رفت اما انگار ماجرا فراتر از این حرف‌هاست و سرمربی نمی‌خواهد یک جا در فهرست بزرگسال تیمش را به بازیکنی 36 ساله بدهد. امیری مثل هاشمیان در این باره سکوت کرده و حرفی نمی‌زند اما هر چقدر که جلو برویم احتمالاً هاشمیان بیشتر به این نکته پی خواهد برد که اگر قرار باشد کار تیمش پیش برود با نقش آفرینی ستاره‌هایی مثل امیری و عالیشاه به موفقیت خواهد رسید و احتمال جواب گرفتن از این بازیکنان حتی از خریدهای پر سر و صدا بیشتر است. فصل قبل مصدومیت‌های عالیشاه و امیری لطمه بزر گی به پرسپولیس زد و اگر هر دو زمان بیشتری برای تیم خود بازی می‌کردند قطعاً اتفاقات بهتری برای تیم می‌افتاد. امسال هم پرسپولیس وینگر زیاد دارد و برخی از آنها جوان و گرانقیمت هستند اما بعید نیست در نهایت همین امیری و عالیشاه گره‌ها را باز کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج