فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۸۵۵۱
۱۲۰۹
۱۲۰۹
پ

اتفاقی که امید پرسپولیسی‌ها را برای جذب مهاجم زنده کرد

باشگاه پرسپولیس پس از جدایی سردار دورسون در فکر تقویت خط حمله خود است.

برترین‌ها: رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس، که برای مذاکره با باشگاه اتحاد کلبا و دریافت رضایت‌نامه شهریار مغانلو به امارات سفر کرده بود، در نهایت موفق به نهایی کردن این انتقال نشد.

IMG_20250821_004637_843

در حالی که قرار بود درویش فردا به تهران بازگردد، خبرها حاکی از آن است که او بلیت بازگشت خود را لغو کرده و اعلام کرده به دلیل «کاری مهم» فعلاً در امارات خواهد ماند.

این اتفاق باعث شده گمانه‌زنی‌ها در میان هواداران پرسپولیس افزایش یابد. آن‌ها امیدوارند مدیرعامل سرخپوشان در حال مذاکره برای جذب یک مهاجم خارجی جدید باشد؛ به‌ویژه که با خروج سردار دورسون از لیست تیم، پرسپولیس اکنون یک جای خالی برای تقویت خط حمله خود دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج