۱۵۹۰۳۲۷
۲۸۱۱
۲۸۱۱
پ

تصمیم نهایی فدراسیون فوتبال درباره ادامه لیگ‌ برتر

باتوجه‌به جلسات متعدد مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری و بنابه‌درخواست اکثریت باشگاه‌ها جهت عدم برگزاری مسابقات، ادامه رقابت‌های لیگ برتر به بعد از پایان بازی‌های تیم ملی در جام جهانی موکول شد.

فارس: سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد با درنظرگرفتن همه جوانب از جمله شرایط کشور و باشگاه‌ها، حفظ سلامتی بازیکنان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی ناشی از برگزاری فشرده مسابقات باقیمانده، سازمان لیگ پس از کارشناسی‌های صورت‌گرفته تصمیم به تعلیق برگزاری مسابقات لیگ برتر تا پایان بازی‌های تیم ملی در جام جهانی گرفت.

به‌این‌ترتیب فرصت کافی در اختیار باشگاه‌های لیگ برتر قرار دارد تا آماده‌سازی مناسبی برای حضور در ادامه رقابت‌های بیست و پنجمین دوره لیگ برتر داشته باشند.

0

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج