۱۵۹۷۴۱۵
۲۱۸۲
۲۱۸۲
پ

آتش‌بس ایران شامل جنوب لبنان نمی‌شود؟

بنابر اعلام یک رسانه عبری، اسرائیل به‌درخواست ترامپ حملات به ایران را متوقف کرده؛ اما عملیات‌ها در جنوب لبنان ادامه خواهد داشت.

فرارو: برخی منابع مدعی‌اند که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر ادعایی اسرائیل، به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، حمله به ایران را متوقف کرده است.

546546

کانال ۱۲ اسرائیل به‌نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی مدعی شد که «اسرائیل به‌درخواست ترامپ حملات به ایران را متوقف کرده؛ اما عملیات‌ها در جنوب لبنان ادامه خواهد داشت و اگر حملات حزب‌الله ادامه پیدا کند، باز هم به ضاحیه‌ی بیروت حمله خواهد شد».  ساعاتی بعد نیز کانال ۱۲ به نقل از یک مقام اسرائیلی اظهار داشت: «حملات در جنوب لبنان در روزهای آینده با شدت تمام ادامه خواهد یافت.»

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از نظامیان اسرائیل مدعی شد که نتانیاهو به ارتش دستور داده است که آماده‌سازی برای حملات جدید به ایران را متوقف کند. 

رویترز نیز به نقل از منابعی مدعی شد:  «اسرائیل تصمیم گرفته است حملات خود به ایران را متوقف کند.»

به جز آن خبرگزاری رسمی اسرائیل به نقل از یک مقام امنیتی مدعی شد که آتش‌بس برقرار شده فقط مربوط ایران خواهد بود و به هیچ وجه شامل جنوب لبنان نمی‌شود.

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج