۱۵۹۸۵۴۸
۳۰۳۹
۳۰۳۹
پ

اسرائیل توافق ایران و آمریکا را به تعویق انداخت

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به کانال ۱۲ گفت: قرار بود ما توافق را امروز صبح امضا کنیم اما حمله اسرائیل در بیروت آن را به تأخیر انداخت.

انتخاب: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به کانال ۱۲ گفت: قرار بود ما توافق را امروز صبح امضا کنیم اما حمله اسرائیل در بیروت آن را به تأخیر انداخت. 

96f51ff2ZjoyMTY5NDcxLmpwZ3xmdWk6MjE1NzIyNHxsOmZhfHY6MQ

وی افزود: حمله اسرائیل همه چیز را به هم ریخت.

ترامپ در ادامه بیان کرد: با من تماس گرفتند و گفتند اسرائیل دارد به بیروت حمله می‌کند؛ یک ساعت قبل از اینکه ما قرار بود توافق را امضا کنیم. باور نمی‌کردم که این اتفاق دارد می‌افتد. خیلی بد است.

او درمورد حمله اسرائیل به بیروت گفت: واقعا من را عصبانی کرد. 

خبرنگار فاکس‌نیوز نیز در این خصوص نوشت: با رئیس‌جمهور ترامپ صحبت کردم. او می‌گوید توافق با ایران انتظار می‌رود ظرف ۲-۳ ساعت آینده امضا شود

رئیس‌جمهور ترامپ گفت که در تماس تلفنی پس از حملات اسرائیل به بیروت، از نخست‌وزیر اسرائیل نتانیاهو پرسیده: «داری چه غلطی می‌کنی؟» و به او گفته که حملات بیشتری انجام ندهد.

رئیس‌جمهور به من گفت که از ایران خواهد خواست با شلیک موشک به سمت اسرائیل پاسخ ندهد.

Desktop Banner Mobile Banner
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج