۱۹۳۶۵
۳ نظر
۵۰۲۳
۳ نظر
۵۰۲۳
پ

كرم كارامل

كمتر كسي را مي‌شناسيد كه تا به حال كارامل را نچشيده و يا اسم آن را نشنيده باشد.

كرم كارامل

كرم كارامل

برترین ها: كمتر كسي را مي‌شناسيد كه تا به حال كارامل را نچشيده و يا اسم آن را نشنيده باشد. اين دسر آنچنان در سراسر جهان جا باز كرده كه شايد از بسياري ستاره‌هاي هاليوود، سياستمداران و مصلحان اجتماعي مثل گاندي و نلسون ماندلا نام آشناتر باشد و در غير اين صورت هم مطمئن باشيد از همگي آنها شيرين‌تر و در دسترس‌تر است! كرم كارامل شامل كرم كاستارد و كارامل يا همان شكر سوخته است. جالب آن‌كه اين تركيب عجيب و ساده براي ساليان دراز مايه تفاخر فرانسوي‌هاي بورژوا به بريتانيايي‌هاي سيب‌زميني‌خور بود. حتي اكنون نيز كرم كارامل كه در فرانسه به نام فلن «Flan» نيز شناخته مي‌شود مايه تمسخر بريتانيايي‌هاست زيرا فلن در جزيره نوعي تارت است كه با هويج و سيب‌زميني و بقيه سبزي‌ها پر و پخته مي‌شود و لطافت اين دسر كجا و آن خمير پخته شده زمخت كجا! بگذريم اين دسر در ايران هم‌اكنون در بقالي‌هاي كوچكي كه نام سوپرماركت را يدك مي‌كشند هم فروخته مي‌شود و معمولاً مهمان خانه‌هاي شما هنگام پخش سريال و فوتبال است. اگر از چاقي مي‌ترسيد مراقب باشيد، در غير اين صورت رحم نكنيد.

مواد لازم براي كارامل:
  • شكر 100 گرم
  • آبليموي تازه يك قاشق سوپخوري
  • آب 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي كرم:
  • تخم‌‌مرغ ۶ عدد
  • شكر ۷۵گرم
  • خامه ۳۰۰ ميلي‌ليتر
  • وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
  • شير ۴۵۰ ميلي‌ليتر


روش تهيه كرم كارامل:

۱ - شكر، آب و آبليموي تازه را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود. سپس حرارت را زياد كنيد تا شكر كاملاً به رنگ قهوه‌‌اي درآيد.

۲ - كارامل آماده را در كف قالب مورد نظر بريزيد و كنار بگذاريد. تخم‌مرغ را با شكر و وانيل بزنيد تا خوب مخلوط شود.

۳ - شير و خامه را مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. شير در حال جوش را به تخم‌مرغ و شكر زده شده اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا صاف شود. مواد آماده را روي كارامل بريزيد.

۴ - در يك سيني فر آب بريزيد و قالب را درون سيني محتواي آب قرار دهيد به طوري كه آب تا نيمه ديواره قالب را بگيرد.

۵ - فرا را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد و شيريني را درون فر به مدت ۴۰ دقيقه يا تا زماني‌كه كرم درون فر ببندد قرار دهيد.

۶ - سپس سيني را از فر خارج كرده، قالب را از درون آب خارج كنيد و كنار بگذاريد تا كاملا در دماي محيط خنك شود.

۷ - روي آن را بپوشانيد و به مدت ۸ ساعت در يخچال قرار بدهيد. بهتر است كرم كارامل را قبل از سرو كردن برگردانيد.

۸ - براي زيباتر شدن، مي‌توانيد از ميوه‌هايي مثل توت‌فرنگي یا سبزیجاتی مثل نعنا تازه استفاده كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • کاربر

      آشپز محترم کاراملت چه قدر حباب داره؟؟خوب درست کردنشو بلد نبودیا؟! خیلی مهمه که حباب نیوفته....

    • منصوره

      با سلم وتشکراززحمات شما
      کارامل طبق دستور درست کردم ولی خیلی
      تلخ شد وقابل خوردن نبود.
      لطفا راهنمائی فرمائید

      پاسخ ها

      • بدون نام

        وانیل زیاد ریختی و شربتت لابد زیاد رو گاز گذاشتی و طعم سوخته گرفته ک تلخله

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج