خورش بامیه
حدود یك پیمانه نیز آب بریزید، در قابلمه را بگذارید حرارت را ملایم كنید و اجازه دهید برای مدت ۲ساعت گوشت بپزد...
 
برترین ها:
مواد لازم :
- كره: یكدوم پیمانه
- پیاز بزرگ: ۳عدد
- سیر: ۴عدد
 
- گوشت خورشی: 500 گرم
- گوجهفرنگی تازه: 4عدد
 
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
- بامیه تازه: ۵۰۰گرم
- آبلیمو: ۲ قاشق سوپخوری
- نمك، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
  
روش تهیه:
  
  ۱ - پیاز را خرد كرده و به همراه سیر كوبیده و گوشت خوب سرخ كنید تا آب گوشت كامل كشیده شود. سپس فلفلها، زردچوبه، رب گوجه، گوجهفرنگی رنده شده را به آن اضافه كنید.
  
  2 - حدود یك پیمانه نیز آب بریزید، در قابلمه را بگذارید حرارت را ملایم كنید و اجازه دهید برای مدت 2ساعت گوشت بپزد.
  
  -۳ بامیه را بشویید و كمی در روغن تفت دهید.
  
  -4 وقتی كه گوشت پخت، آبلیمو و بامیه را اضافه كرده و تنها 15دقیقه خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  
  -۵ نمك و فلفل و ترشی خورش را بچشید اگر اندازه بود ۱۰ دقیقه زمان دهید و سپس خورش را بردارید.
  
نکته
  
  در صورتی که تمایل داشتید این خورش را کمی ترشتر میل کنید مقداری غوره خورشی را تفت دهید و هنگام سرو روی خورش خود بریزید. غوره طعم بینظیری به آن می دهد.
 
						 
						 
	
			
			
 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
					   
   
   
       
       
       
       
	
			
			 
	
			
			
ارسال نظر