طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی
انگشتپیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار میآید. مواد اولیه انگشتپیچ را سفیده تخم مرغ، گلاب، شکر و آب تشکیل میدهد و قنادها آنقدر آن را بهم میزنند تا ظاهر آن سفت شده و حالتی مانند عسل به خود بگیرد.
- شکر ۱ کیلو
- سفیده تخم مرغ ۳ عدد
- جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
- آب به مقدار لازم

طرز تهیه:
۲. بعد از این که شربت قوام آمد ، جوهر لیمو را داخل آن بریزید. اجازه دهید تا مخلوط بجوشد سپس تست کنید که شربت حسابی کشدار شده باشد.
۴.حین این که شربت خنک می شود، سفیده ها را به میزانی که پف کند هم بزنید.
ارسال نظر