۳۷۱۹۳
۵۴۰۰
۵۴۰۰
پ

نان مغزدار «سوئدى»

این نان به علت مواد تشكیل‌دهنده و ظاهر زیبایش می‌تواند به عنوان یك شیرینی خوشمزه یا یك میان‌وعده دلچسب مورد استفاده قرار گیرد.

نان مغزدار «سوئدى»

مجله آ شپزی ایده آل : این نان به علت مواد تشكیل‌دهنده و ظاهر زیبایش می‌تواند به عنوان یك شیرینی خوشمزه یا یك میان‌وعده دلچسب مورد استفاده قرار گیرد.

نان مغزدار «سوئدى»
مواد لازم:
  • شیر پرچرب: ۱۲۵ میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
  • آب ولرم: ۶۰ میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
  • مایه خمیر: یك قاشق سوپ‌خوری (۱۰ گرم)
  • كره آب شده خنك: ۲۵ گرم
  • شكر: ۹۰ گرم
  • نمك: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • هل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • روغن مایع: یك‌قاشق چای‌خوری
مواد میانی:
  • كره نرم: ۵۰ گرم
  • شكر قهوه‌ای تیره: ۵۰ گرم
  • دارچین: یك قاشق چای‌خوری
  • گردو ریز خردشده: ۱۰۰ گرم
مواد رومال:
  • زرده تخم‌مرغ: یك عدد
  • خامه: یك قاشق سوپ‌خوری
  • رویه براق نان (گلیز) پودر شكر: ۱۰۰ گرم
  • آب: یك تا ۲ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

۱- آرد، نمك و هل را با هم مخلوط كرده و كنار بگذارید.

۲- مایه خمیر را با یك قاشق چای‌خوری شكر مخلوط كرده،‌ شیر گرم و آب ولرم را به آن اضافه كنید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا پف كند و به اصطلاح عمل بیاید (دقت كنید دمای شیر و آب باید بین ۳۷ تا ۳۸ درجه سانتی‌گراد باشد).

نان مغزدار «سوئدى»

۳- آرد را در كاسه‌ای ریخته وسطحش را گود كنید، مایه خمیر عمل آمده، شكر و كره آب‌شده را اضافه كرده و مخلوط كنید. خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

۴- كاسه دیگری را چرب كنید. خمیر را درون آن بغلتانید، رویش را بپوشانید و حدود ۲ ساعت در جای گرم استراحت دهید.

۵- پس از استراحت، روی سطح آردپاشی شده به ابعاد ۴۰ × ۲۰ سانتی‌متر بازش كنید. كره نرم‌شده را با قلم‌مو روی خمیر بمالید، پس از آن شكر قهوه‌ای، دارچین و گردو را با هم مخلوط كرده روی خمیر بریزید تا تمام سطح خمیر را بپوشاند.دقت كنید كه ۲ سانت لبه خمیر خالی بماند.

نان مغزدار «سوئدى»

۶- خمیر را رول كرده، آن را داخل سینی گرد كم‌ارتفاعی به صورت حلقه قرار دهید. دور تا دور خمیر را با فاصله ۲ سانتی‌متری برش بزنید، طوری كه حلقه خمیر قطع نشود، سپس برش‌ها را یكی در میان به داخل خمیر هدایت كنید.

نان مغزدار «سوئدى»

۷- روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید حدود ۳۰ تا۴۰ دقیقه دیگر استراحت كند.

۸- یك عدد زرده‌تخم‌مرغ را با یك قاشق سوپ‌خوری خامه مخلوط كرده با قلم‌مو به آهستگی روی خمیر بمالید و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

۹- پس از خنك شدن، گلیز یا رویه براق را رویش بمالید. برای تهیه رویه براق كافی است مواد ذكر شده با هم مخلوط شود.

نكات:

۱ - می‌توانید روی نان را رومال نكرده و به صورت ساده تهیه كنید.

به اصطلاح رومال eggwash می‌گویند.

۲ - می‌توانید از گلیز آماده صنعتی كه در فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود است استفاده كنید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج