سوپ نخودفرنگي و نعنا
تدارك عيد هميشه پرجنب و جوش است. وقتي قرار است عيد را با سبزي پلو شروع كنيد، بهتر است يك سوپ متفاوت را هم امتحان كنيد.

مواد لازم :
- كره: 4 قاشق غذاخوري
- پيازچه خرد شده: يك دسته
- نخودفرنگي: 500 گرم
- كاهو خرد شده: 2 برگ
- نعنا خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوري
- آب: 900 ميليليتر
- خامه: 155 ميليليتر
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- آب ليموترش: 2 قاشق غذاخوري
- پيازچه خرد شده: براي تزئين
روش تهیه :
۱. كره را در ماهيتابه آب كرده،سپس پيازچهها را اضافه كنيد. درب آن را گذاشته و حرارت را كم كنيد و بگذاريد ۵ دقيقه بپزد. مرتب به هم بزنيد تا پيازچهها نرم شوند.
۲. نخود فرنگي، كاهو، نعنا و آب را اضافه كرده، و بگذاريد ۱۰ دقيقه جوش بيايد و بپزد تا سبزيها حسابي بپزند. مواد را كنار بگذاريد تا خنك شود.
۳. مايه را در مخلوطكن ريخته و خامه را نيز اضافه كنيد. خوب آن را مخلوط كنيد تا نرم شود.
۴. دوباره سوپ را به قابلمه برگردانيد. آب ليموترش، نمك و فلفل را ريخته و گرم كرده، سپس آن را تزئين كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر