یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی!
هوا که سرد می شود، خوردن یک غذای گرم و آبکی همچون سوپ یا آش بسیار لذت بخش است و حسابی می چسبد. سوپ ها انواع متعددی دارند و با مواد مختلفی هم تهیه می شوند. اما ما در اینجا، برش چغندر را انتخاب کرده ایم که بسیار خوش آب و رنگ و خوش طعم است.
برترین ها: هوا که سرد می شود، خوردن یک غذای گرم و آبکی همچون سوپ یا آش بسیار لذت بخش است و حسابی می چسبد. سوپ ها انواع متعددی دارند و با مواد مختلفی هم تهیه می شوند. اما ما در اینجا، برش چغندر را انتخاب کرده ایم که بسیار خوش آب و رنگ و خوش طعم است.
مواد لازم
• نصف یک عدد پیاز
• ۴ حبه سیر
• دو ساقه کرفس
• نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز)
• یک عدد سیب زمینی بزرگ
• یک تا دو عدد هویچ
• ۲ تا ۳ عدد چغندر
• دو عدد سینه مرغ
• ۱.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• نمک
• ۳ تا ۴ پیمانه آب مرغ
• دو قاشق چایخوری شوید خشک شده
• دو قاشق غذاخوری سرکه سیب
• آب یک عدد لیموترش
• خامه ترش (برای تزئین)
روش تهیه
۱. پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید.
۲. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید.
۳. یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید.
۴. سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید.
۵. هویج ها را نیز همچون سیب زمینی ها ریز و خلالی کنید.
۶. در این مرحله نوبت به چغندرها می رسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید.
۷. در این مرحله همه سبزیجات شما آماده هستند.
۸. در این مرحله، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید.
۹. پیازها را داخل آن بریزد و حدود دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.
۱۰. در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.
۱۱. سبزیجات آماده شده، همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۱۲. در این مرحله به مواد نمک و فلفل اضافه کنید.
۱۳. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش باشند.
۱۴. در این فاصله، سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.
۱۵. سپس با کمک چنگال، مرغ ها را ریشریش کنید و داخل قابلمه بریزید.
۱۶. در این مرحله، شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.
۱۷.سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید.
مواد لازم
• نصف یک عدد پیاز
• ۴ حبه سیر
• دو ساقه کرفس
• نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز)
• یک عدد سیب زمینی بزرگ
• یک تا دو عدد هویچ
• ۲ تا ۳ عدد چغندر
• دو عدد سینه مرغ
• ۱.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• نمک
• ۳ تا ۴ پیمانه آب مرغ
• دو قاشق چایخوری شوید خشک شده
• دو قاشق غذاخوری سرکه سیب
• آب یک عدد لیموترش
• خامه ترش (برای تزئین)
روش تهیه
۱. پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید.
۲. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید.
۳. یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید.
۴. سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید.
۵. هویج ها را نیز همچون سیب زمینی ها ریز و خلالی کنید.
۶. در این مرحله نوبت به چغندرها می رسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید.
۷. در این مرحله همه سبزیجات شما آماده هستند.
۸. در این مرحله، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید.
۹. پیازها را داخل آن بریزد و حدود دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.
۱۰. در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.
۱۱. سبزیجات آماده شده، همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۱۲. در این مرحله به مواد نمک و فلفل اضافه کنید.
۱۳. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش باشند.
۱۴. در این فاصله، سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.
۱۵. سپس با کمک چنگال، مرغ ها را ریشریش کنید و داخل قابلمه بریزید.
۱۶. در این مرحله، شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.
۱۷.سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید.
پ
نظر کاربران
خیلی بد بود
امممممممممممممم به به
اسم اين سوپ برش هست. بعضي ها عاشقانه دوست دارن بعضي ها نه