۸۵۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

توپك‌هاي مارسيپاني

قلقلي‌هاي شيرين




مواد لازم:
  • خمير مارسيپان: 500 گرم
  • رنگ آبي ژله‌‌اي: به ميزان لازم
  • فندق درسته: به ميزان لازم
  • شكر دانه درشت و تخم خرفه: به ميزان لازم


روش تهیه :

براي آماده كردن اين شيريني‌هاي كوچك و ساده، ابتدا خمير مارسيپان را توسط رنگ ژله‌اي رنگ كرده؛ به اين صورت كه يك مقدار از رنگ، ميان خمير مي‌ريزيم و آن‌قدر خمير را روي سطح كار ورز مي‌دهيم تا تمام خمير يكدست رنگي شود. يك قاشق چاي‌خوري را به عنوان پيمانه انتخاب كرده و با قاشق از خمير برمي‌داريم. فندق‌ها را خيس مي‌كنيم تا رطوبت آن‌ها باعث چسبندگي خمير به فندق شود. فندق را ميان خمير قرار داده و داخل دست كاملا به شكل توپي قرار مي‌دهيم. دستمان را كمي داخل آب سرد مي‌زنيم و توپك را داخل دست حركت مي‌دهيم تا سطح آن خيس و چسبنده شود. شكر و تخم خرفه را با هم مخلوط كرده و توپك‌هاي حاصل را داخل اين مخلوط مي‌غلتانيم. توپك‌ها را به مدت يك هفته در فضاي آزاد روي يك توري قرار مي‌دهيم پس از اين مدت، داخل ظرف دربسته و در يخچال نگهداري مي‌كنيم.


منبع : مجله زندگی ایده ال

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج