۱۱۰۳۶۲۲
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

پوتین از عوارض تزریق واکسن کرونا گفت

رئیس جمهوری روسیه در سخنانی گفت، عوارض جانبی خفیفی را از بابت تزریق واکسن کرونا تجربه کرده است.

ایسنا: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به تزریق واکسن کرونا توسط وی در این باره اظهار کرد: "در پنج ساعت اول من واقعاً چیزی احساس نکردم. پس از آن دست چپم را که واکسن به آن تزریق شده بود را بلند کردم، اما هیچ دردی احساس نکردم و تنها کمی احساس ناراحتی در دستم کردم. "

وی افزود: "تن‌ها زمانی که محل تزریق واکسن را فشار می‌دهم کمی احساس درد می‌کنم، این‌ها همه عوارض جانبی هستند. "

پوتین ادامه داد: "به مدت سه روز ورزش نکردم. در روز دوم پس از تزریق واکسن دمای بدنم را اندازه‌گیری کردم که طبیعی بود. "

رئیس جمهوری روسیه درباره عدم پوشش رسانه‌ای از روند تزریق واکسن کرونا به وی مانند برخی رهبران جهان نیز تأکید کرد: "هیچ دلیلی برای خودنمایی وجود ندارد جلوی دوربین‌ها می‌توان ویتامین‌ها را تزریق کرد و اینگونه وانمود کرد که واکسن کرونا است. "

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج