۱۲۲۶۹۴۶
۳۹۵
۳۹۵
پ

مژده مدیرعامل ایرانسل به مردم شهر اهواز

دکتر بیژن عباسی‌آرند در پیام ویدیویی به همایش شهر هوشمند اهواز گفت: تاکنون ۱۹ سایت نسل پنج در اهواز اجرا شده که تا پایان سال، به بیش از ۷۰ عدد خواهد رسید.

برترین‌ها: مدیرعامل ایرانسل از اجرای بیش از ۷۰ سایت ۵G در شهر اهواز تا پایان سال خبر داد.

*دکتر بیژن عباسی‌آرند در پیام ویدیویی به همایش شهر هوشمند اهواز گفت: تاکنون ۱۹ سایت نسل پنج در اهواز اجرا شده که تا پایان سال، به بیش از ۷۰ عدد خواهد رسید.

*ایرانسل از ابتدای شکل‌گیری، نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار در اهواز سرمایه‌گذاری کرده است.

*با توجه به وجود شبکۀ فیبرنوری ایرانسل در اهواز که طی سال‌های گذشته، با سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از ۵۵ میلیارد تومان احداث شده، شبکۀ ۵G اهواز و خوزستان، یکی از بهترین شبکه‌های نسل پنج ایرانسل در کشور از لحاظ کیفی خواهد بود.

* آیین بهره‌برداری از طرح‌های هوشمندسازی مدیریت شهری اهواز، امروز سه‌شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱، با حضور معاون استاندار، مدیرکل ICT و تنظیم مقررات خوزستان، فرماندار، شهردار، اعضای شورای شهر و دیگر مدیران محلی اهواز، در این شهر برگزار شد.

*ایرانسل امروز از پروژۀ بزرگ توسعۀ فراگیر ۵G با نصب ۴۶۰ سایت نسل پنج در سراسر کشور، رونمایی کرده بود.

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج