۱۲۴۸۷۴
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

شهرنشيني بيش از نيمي از جمعيت جهان

امروزه ۵۴ درصد جمعيت جهان در شهرها زندگي مي‌کنند و انتظار مي‌رود که اين آمار تا سال ۲۰۵۰ ميلادي به رقم ۶۶ درصد برسد.

خبرگزاری ایسنا: امروزه ۵۴ درصد جمعيت جهان در شهرها زندگي مي‌کنند و انتظار مي‌رود که اين آمار تا سال ۲۰۵۰ ميلادي به رقم ۶۶ درصد برسد.

پيش‌بيني مي‌شود شهرنشيني همراه با رشد جمعيت مي‌تواند دو ميليارد و ۵۰۰ ميليون نفر به جمعيت شهرنشين‌هاي جهان تا سال ۲۰۵۰ ميلادي بيافزايد که اين افزايش قريب به ۹۰ درصدي، بيشتر در آسيا و آفريقا رخ خواهد داد.

براساس گزارش ۲۰۱۴ «دورنماي شهرنشيني جهان» که از سوي بخش جمعيت اداره امور اقتصادي و اجتماعي ملل متحد در مقر سازمان ملل در شهر نيويورک منتشر شد، توکيو با ۳۸ ميليون نفر پرجمعيت‌ترين شهر جهان است که پس از آن دهلي با ۲۵ ميليون، شانگهاي با ۲۳ ميليون و همچنين مکزيکوسيتي، سائوپائولو، و بمبئي هر يک با ۲۱ ميليون به ترتيب پرجمعيت‌ترين شهرهاي جهان در حال حاضر هستند.

در اين گزارش آمده است بيشترين رشد جمعيت شهري در هند، چين و نيجريه رخ خواهد داد که اين سه کشور روي هم ۳۷ درصد جمعيت شهرنشينان جهان را بين ۲۰۱۴ تا ۲۰۵۰ ميلادي به ثبت خواهند رساند.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني سازمان ملل متحد، جمعيت شهرنشين جهان رشد سريع داشته و از ۷۴۶ ميليون نفر در سال ۱۹۵۰ ميلادي به رقم سه ميليارد و ۹۰۰ ميليون نفر در ۲۰۱۴ ميلادي رسيده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج