۱۵۱۷۸۴۸
۱۳۷۸
۱۳۷۸
پ

ایران سقف اقامت اتباع افغان را مشخص کرد

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور گفت: طرح و برنامه ما این است کسانی که غیرمجازند، کشور را ترک کنند.

 فرهیختگان: رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور گفت: طرح و برنامه ما این است کسانی که غیرمجازند، کشور را ترک کنند. آن‌هایی که شرایطی دارند و می‌توانند طبق شرایطمان، تبدیل به یک فرد مجاز شوند؛ با نگاه سهل‌گیرانه ما، از این فرصت استفاده کنند. اما کسانی که غیرمجازند باید از کشور خارج شوند. 

اتباع+خارجی

همه جای دنیا عرف این است که ۳ درصد جمعیت نیروی کار مهاجران باشند. اما چون افغانستانی‌ها با خانواده می‌آیند ما ۳ درصد کل جمعیت درنظر می‌گیریم. یعنی باید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر باشند. بر این اساس  ۵۵ تا ۶۰ درصد این افراد باید به موطن اصلی خود بازگردند. 

شأن و کرامت مردم ایران این است که ما از جیبشان دربیاوریم و به کسانی پرداخت کنیم که از حضورشان راضی نیستند؟ این نمی‌شود. 

ما می‌گوییم نزدیک به ۳ میلیون نفرشان در کشورمان بمانند. آن‌هایی که قانونی‌اند بمانند. آن‌هایی که روادید دارند، بمانند. می‌گوییم آن‌هایی که غیرمجازند، از کشور خارج شوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج