۱۵۱۸۴۹۴
۳۳۷۲۴
۳۳۷۲۴
پ

ادعای نیویورک تایمز:

دو مکان مدنظر ایران برای کنسرسیوم غنی‌سازی

دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.

انتخاب: نیویورک‌تایمز نوشت: بر اساس پیشنهاد آمریکا، ایالات متحده ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای برای ایران را تسهیل خواهد کرد و درباره احداث تأسیسات غنی‌سازی که توسط یک کنسرسیوم از کشور‌های منطقه‌ای اداره می‌شود، مذاکره خواهد کرد. 

1984390_823

در ادامه این مطلب آمده: به‌محض اینکه ایران شروع به دریافت هرگونه منفعتی از این وعده‌ها کند، موظف خواهد بود تمام فعالیت‌های غنی‌سازی در خاک خود را متوقف کند.

در سال‌های ابتدایی ترتیبات پیشنهادی، زمانی که تأسیسات جدید غنی‌سازی برای تولید سوخت نیروگاه‌ها با همکاری کشور‌های عربی در حال ساخت هستند، به ایران اجازه داده خواهد شد که به غنی‌سازی اورانیوم در سطوح پایین ادامه دهد — با وجود آنکه ترامپ روز دوشنبه در پستی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده بود که ایالات متحده «هیچ‌گونه غنی‌سازی اورانیوم را مجاز نخواهد دانست».

دو مقام ایرانی گفتند که کشورشان با پذیرش ایده کنسرسیوم مخالفتی ندارد، چرا که دولت نمی‌خواهد مذاکرات با شکست مواجه شود. اما این مقامات افزودند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج