۱۵۲۴۴۱۰
۱۰۸۲
۱۰۸۲
پ

عراقچی: در دوران جنگ، زمینی رفتم ترکیه!

عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد نحوه سفر به ژنو در حالی‌ که حریم آسمانی کشور بسته بود توضیحاتی داد.

همشهری آنلاین: عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد نحوه سفر به ژنو در حالی‌ که حریم آسمانی کشور بسته بود توضیحاتی داد.

5203460 (1)

عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری در مورد نحوه سفر به ژنو در حالی‌که حریم آسمانی کشور بسته بود گفت: من زمینی از مرز خارج شدم به ترکیه رفتم و در آنجا هواپیماهای ایرانی که در ترکیه مانده بودند، یعنی مسافر برده بودند ولی برای برگشت با این اتفاقات روبرو شده بودند، از یکی از آن هواپیماها استفاده کردیم و از آنجا به ژنو رفتیم و بعد به استانبول آمدیم و بعد از آن نیز به عشق آباد آمدیم و از عشق‌آباد زمینی به کشور برگشتیم‌.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج