۱۵۲۸۷۰۰
۱۱۶
۱۱۶
پ

آمار پلیس از مرگ‌ومیر تصادفات جاده‌ای در تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح «آرامش و ایمنی» در سطح پایتخت خبر داد و به تشریح جزئیات تخلفات ثبت‌ شده در این طرح پرداخت.

خبرگزاری ایسنا: معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح «آرامش و ایمنی» در سطح پایتخت خبر داد و به تشریح جزئیات تخلفات ثبت‌ شده در این طرح پرداخت.

6231768

سرهنگ فیروز کشیر در توضیح بیشتر اعلام کرد: در بازه زمانی ۱۷ تا ۲۰ تیرماه ۱۴۰۴، بیش از ۱۴ هزار فقره تخلف رانندگی در شهر تهران به ثبت رسیده است که ۱۲۸۹ فقره استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی، ۱۱۲۳۴ فقره عدم استفاده از کمربند ایمنی، ۱۳۸۵ فقره عدم استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسواران و ۷۰۹ فقره سرعت غیرمجاز است.

وی با اشاره به تبعات تلخ این تخلفات افزود: در تیرماه سال جاری، متأسفانه ۱۲ عابر پیاده در اثر تصادفات رانندگی جان باخته‌ و همچنین، شش موتورسوار نیز به دلیل بی‌توجهی به اصول ایمنی و عدم استفاده از کلاه ایمنی، جان خود را از دست داده‌اند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، این آمار را زنگ خطری جدی برای وضعیت انضباط ترافیکی در پایتخت دانست و بر لزوم ارتقای فرهنگ ترافیکی در میان شهروندان تأکید کرد.

براساس گزارش سایت پلیس، وی در پایان با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی بیان کرد: از عابرین پیاده و رانندگان می‌خواهیم با رعایت مقررات، گامی مؤثر در حفظ جان خود و دیگر شهروندان بردارند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج