۱۵۳۰۶۶۲
۸۶۹
۸۶۹
پ

تایید حکم قصاص قاتلان معاون شهرداری تهران

دیوان عالی کشور، حکم قصاص زنی را که با همدستی یکی از کارمندان شهرداری، معاون شهردار تهران را به قتل رسانده است، مورد تایید قرار داد.

اعتمادآنلاین: دیوان عالی کشور، حکم قصاص زنی را که با همدستی یکی از کارمندان شهرداری، معاون شهردار تهران را به قتل رسانده است، مورد تایید قرار داد.

متهمان که مینا، همسر مقتول، و عباس یکی از کارمندان شهرداری تهران هستند با نقشه ای از پیش طراحی‌شده، معاون شهردار تهران را به قتل رساندند و سعی داشتند آثار جرم را از بین ببرند.

معاون شهردار تهران دو سال  قبل در جریان اختلاف خانوادگی که با همسرش داشت، به قتل رسید. این زن که او نیز از مدیران شهرداری بود، با همدستی مردی از کارمندان شهرداری دست به قتل زد.

هرچند ابتدا این‌‌طور جلوه داده شد که آقای معاون دچار گازگرفتگی شده اما پزشکی قانونی تایید کرد که علت مرگ خفگی و داروهای قوی خواب‌آور بوده است.

photo_2025-07-22_00-26-20

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج