۱۵۳۲۱۰۸
۱۲۲
۱۲۲
پ

طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی با طعم عالی

چیکن استراگانف یکی از غذاهای ساده و خوشمزه کشور روسیه است که امروزه به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. برای آموزش این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

همشهری آنلاین: چیکن استراگانف یکی از غذاهای ساده و خوشمزه کشور روسیه است که امروزه به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. برای آموزش این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

5217455

 چیکن استراگانف همان طور که از نامش پیداست با گوشت مرغ تهیه می‌شود و طعم خامه‌ای و لذیذی دارد و در کنارش چیپس یا سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو می‌شود.

مواد اولیه

فیله سینه مرغ ۴۰۰ گرم

قارچ ۳۰۰ گرم

سیب زمینی متوسط ۳ عدد

کره ۳۰ گرم

پیاز ۱ عدد

نمک ۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری سرخالی

آرد ۱ قاشق غذاخوری

سیر ۱ حبه

آبلیمو نصف قاشق چای خوری

شیر۱ لیوان

خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا ۴۰۰ گرم فیله مرغ را به شکل نواری خرد کنید. بهتر است مرغ را طوری خرد کنید که نه خیلی نازک و بلند باشد نه خیلی ضخیم و کوتاه.

قارچ ها را نیز ورقه ای خرد کنید.

سیب زمینی ها را نیز به شکل خلالی خیلی نازک خرد کنید. سیب زمینی های خلالی را داخل آب سرد بریزید تا نشاسته آن تا حد امکان جدا شود. این کار موجب می شود تا هنگام سرخ کردن بهم نچسبند.

کره را داخل ماهیتابه روی حرارت ذوب کنید. یک پیاز را نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید تا سرخ شود. حدود ۱.۵ تا ۲ قاشق چای خوری نمک و کمی فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه فیله های مرغ را اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه تفت دهید. کمی که فیله ها پختند یک حبه سیر را رنده کنید و به فیله ها اضافه کنید.

حالا قارچ های اسلایس شده را به همراه کمی آبلیمو به ماهیتابه اضافه کنید. آبلیمو از سیاه شدن قارچ ها جلوگیری می کند. ضمنا زیر حرارت بالا باشد تا قارچ ها آب نیندازد.

بعد از سرخ شدن قارچ ها، وسط ماهیتابه را خالی کنید و مواد را کنار بزنید و کمی آرد اضافه کنید و ۱۵ ثانیه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و کم کم با قارچ و مرغ مخلوط کنید. در ادامه یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده را نیز اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا چیکن استراگانف غلیظ شود. البته نیاز نیز خیلی روی حرارت بماند چون بعد از برداشتن از روی حرارت غلظت آن کمی بیشتر می شود. ۷ دقیقه بعد از اضافه کردن خامه، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

در حینی که چیکن استراگانف را درست می کنید در ماهیتابه ای جدا سیب زمینی ها را سرخ کنید. موقع سرخ کردن حتما نمک و زردچوبه اضافه کنید.

چیکن استراگانف شما آماده است و می توانید سرو کنید. این غذا را می توان خالی یا همراه با نان ساندویچی سرو کرد. نوش جان.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج