فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۶۵۰۴
۳ نظر
۸۰۶
۳ نظر
۸۰۶
پ

واکنش احتمالی مجلس به فعال‌سازی ماشه

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مکانیسم ماشه فعال شود مجلس اقداماتی را دارد که یکی از آن‌ها می‌تواند خروج از NPT باشد، همچنین، باید مصوبه‌ای داشته باشیم که سران کشورهای اروپایی را به عنوان سران تروریستی معرفی کنیم.

ایلنا: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مکانیسم ماشه فعال شود مجلس اقداماتی را دارد که یکی از آن‌ها می‌تواند خروج از NPT باشد، همچنین، باید مصوبه‌ای داشته باشیم که سران کشورهای اروپایی را به عنوان سران تروریستی معرفی کنیم.

6169500

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌وگویی، درباره عدم تصویب قطعنامه شورای امنیت مبنی بر لغو تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران و فعال‌سازی مکانیسم ماشه عنوان کرد: به ملت بزرگ ایران می‌گویم اقداماتی که اروپایی‌ها انجام داده‌اند، در واقع کار جدیدی نیست و تحریم جدیدی برای ایران اعمال نمی‌شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در گذشته‌ ده‌ها برابر این تحریم‌ها اعمال شده و این صرفاً یک عملیات روانی است که هدف آن تأثیرگذاری بر اقتصاد کشور ماست.

وی تاکید کرد: از طرف دیگر آنها با این اقدام به عنوان یک راهکار و اهرمی پیدا کرده‌اند  برای اینکه قطعنامه ۲۲۳۱، که مربوط به پایان برجام در ۲۶ مهر امسال است، مجدداً استمرار یابد و فضا و سایه برجام همچنان حفظ شود تا نگذارند شرایط عادی شود.

حاجی‌دلیگانی درباره اقدامات مجلس درخصوص فعال‌سازی مکانیسم ماشه گفت: مجلس گزینه‌های متفاوتی دارد که به موقع اعلام خواهد شد که یکی از این اقدامات می‌تواند بحث خروج ازNPT  باشد.

وی عنوان کرد: همچنین، باید مصوبه‌ای داشته باشیم که سران کشورهای اروپایی را به عنوان سران تروریستی معرفی کنیم، زیرا رفتارهای آن‌ها باعث تقویت جریان دولت جعلی رژیم صهیونیستی در منطقه می‌شود که به این شکل آدم‌کشی می‌کند.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    یک عمو داشتم همه فامیلها طردش کرده بودند زورش که نمیرسید فقط بحسابتون میرسم بحساب کسی که نرسید خودش هم در تنهایی وبی کسی فوت کرده اونهم بخاطر اخلاق ورفتار خودش بوده حالا حکایت کشور ما هم همین شده

  • ناشناس

    دولت مجلس رو اصلا حساب نمی کنه

  • ناشناس

    اصلا سران کشورهای اروپایی رو جنایتکار ، تروریست ، آدمکش .... هر چی لقب است رو نثارشان کنید
    اما
    کی داره ضرر میکنه
    کی به حاشیه رانده شده
    کی تعامل با جهان نداره
    که در عین ثروت در فقر زندگی میکنه
    کشور بزرگ ایران و مردمان نجیبش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج