۱۵۵۱۴۷۶
۹۷۷
۹۷۷
پ

افشاگری چند کاسب تهرانی درباره فقر پنهان مردم

هم‌زمان با افزایش قیمت کالاهای اساسی، میزان فروش گوشت، مرغ، ماهی، حبوبات، تخم‌مرغ و محصولات لبنی نسبت به یک‌سال گذشته در تهران کاهش چشمگیری داشته‌ است.

هم‌میهن: هم‌زمان با افزایش قیمت کالاهای اساسی، میزان فروش گوشت، مرغ، ماهی، حبوبات، تخم‌مرغ و محصولات لبنی نسبت به یک‌سال گذشته در تهران کاهش چشمگیری داشته‌ است.

23416574

بررسی‌های میدانی  از خواروبارفروشی‌ها، مغازه‌های فروش لبنیات و قصابی‌های هشت منطقه 6، 10، 11، 12، 16، 17، 18 و 19 در تهران نشان می‌دهد که فروشندگان محصولات لبنی، حبوبات، برنج، گوشت، مرغ و ماهی در این محلات به‌دلیل افزایش قیمت‌ها با کاهش فروش و درخواست برای محصولاتی با حجم کمتر روبه‌رو شده‌اند، بااین‌حال این کاهش فروش به نسبت طبقه اقتصادی منطقه، متفاوت است.

صاحب یک قصابی در خیابان مدرس منطقه 11 هم از حدود یک‌هفته قبل از نهم مهرماه امسال و هم‌زمان با افزایش قیمت گوشت، با کاهش فروش 30 تا 40 درصدی روبه‌رو شده است؛ یعنی زمانی که قیمت هر یک کیلو گوشت گوساله، گوسفند و گاو به حدود 900 هزار تومان رسید.

او می‌گوید، بیشتر کسانی که کالابرگ دارند هم آن را صرف خرید برنج، روغن، رب و سایر اقلام غذایی می‌کنند؛ چون با خرید کمی گوشت و مرغ، کالابرگ‌شان تمام می‌شود: «یکی از همکاران ما که در این خیابان کالابرگ قبول می‌کرد، به‌دلیل استقبال نکردن مردم، چندروز پیش آن را قطع کرد. حالا جگر و دل و پای مرغ را بیشتر می‌برند؛ چون قیمت‌اش پایین و به اندازه یک وعده غذایی است. مشتری‌هایی که قبلاً می‌گفتند مرغ را تمیز کن، حالا همه آن را می‌برند، چون می‌خواهند از همه بخش‌های آن استفاده کنند. حالا گوساله را می‌گیرند و با قلوه‌گاه گوسفند قاطی می‌کنند که کمی قیمت آن پایین‌تر بیاید که حدود کیلویی 800 هزار تومان می‌شود.»

آقای حصاری نزدیک 70 سال است که قصابی خودش را پایین خیابان منوچهری در منطقه 12 فعال نگه داشته است، اما از سه‌ماه پیش دیگر بار گوشت از کشتارگاه نمی‌آورد؛ چون تعداد کارگرانش کم شده است. آقای حصاری گوشت را از قیمت کیلویی 700 هزار تومان به‌بعد دیگر به قصابی کوچک‌اش نیاورد: «مردم ناراحت می‌شدند. وقتی گوشت کیلویی 700 هزار تومان بود، روزانه 300 تا 400 کیلو می‌فروختم.

یک‌سال پیش روزی یک تُن جنس اینجا می‌فروختم؛ هم مرغ و هم گوشت، اما حالا روزانه 150 تا 200 کیلو مرغ می‌فروشم. زمانی اینجا 11 نفر نان می‌خوردند، الان رسیده به دو نفر. مشتری‌ها مرغ را تکه‌ای هم می‌برند؛ چون قدرت خریدشان کم شده‌ است.» رستوران‌هایی که سال‌هاست از او خرید می‌کنند هم دیگر تمایلی به خرید نقدی ندارند و پرداخت‌هایشان نسیه شده است: «رستوران‌ها قبلاً روزی 100 کیلوگرم مرغ می‌بردند، الان روزی 20 کیلوگرم، آن هم رستوران‌هایی که سال‌هاست مشتری ما هستند. مردم هم درخواست نسیه دارند. یک ران می‌برند با پنج بچه می‌خورند، قدیم یک مرغ کامل می‌خریدند. خرید مردم هم نسبت به یک‌سال گذشته خیلی کمتر شده است.» 

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج