اعترافات مردی که مادر ۸۰ساله اش را کشت
مرگ پیرزن به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد و گرچه معاینات اولیه نشان میداد که زن ۸۰ساله به خاطر کهولت سن و برخورد با زمین فوت کرده است اما بازپرس جنایی دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی و اعلام علت اصلی مرگ را صادر کرد.
عصر ایران: چند ماه قبل مرد جوانی هراسان و سراسیمه مادرش را به بیمارستانی در جنوب تهران رساند و مدعی شد: «مادرم پیر است و چند روزی حالش بد بود. امروز ناگهان حالش بد شد و روی زمین افتاد. هر چه صدایش کردم جواب نداد و حال او را که وخیم دیدم فوراً به بیمارستان منتقل کردم.»
به دنبال اظهارات مرد ۴۲ ساله، مادرش بستری شد و تحت درمان قرار گرفت. با گذشت ۱۰ روز از بستری شدن بلقیس با وجود تلاش کادر درمان، تسلیم مرگ شد.
مرگ پیرزن به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد و گرچه معاینات اولیه نشان میداد که زن ۸۰ساله به خاطر کهولت سن و برخورد با زمین فوت کرده است اما بازپرس جنایی دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی و اعلام علت اصلی مرگ را صادر کرد.
فرضیه قتل
با انجام آزمایشها از سوی متخصصان پزشکی قانونی آنها اعلام کردند علت مرگ ضربه مغزی و اصابت ضربه به سر بوده است همچنین آثار کبودی روی بدن مقتول مشاهده میشود که به نظر میرسد پیرزن مورد ضرب و جرح قرار گرفته است. با مشخص شدن این موضوع فرضیه جنایت و قتل پیرزن مطرح شد و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شدند.
بررسیهای اولیه حکایت از آن داشت که بلقیس به همراه پسرش زندگی میکرده و طبق اظهارات خانواده بلقیس، مادر و پسر با هم اختلاف و درگیری داشتند. با این احتمال که پسر وی در قتل دست دارد پس از هماهنگیهای قضایی مرد جوان بازداشت شد و به قتل مادرش اعتراف کرد.
به دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی پایتخت متهم در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت و بررسیها در این خصوص ادامه دارد.
اعترافات تلخ
۴۲ سال دارد و بیکار است، او که فکر نمیکرد راز جنایتش برملا شود گفت: «با مادرم دعوایم شد و با میله آهنی و مشت و لگد به جانش افتادم و او را تا حد مرگ کتک زدم.»
*چند وقت است که تصمیم به قتل مادرت گرفتی؟
نمیخواستم او را بکشم.
*اما کتک زدن پیرزن ۸۰ساله با میله آهنی مرگبار است؟
اگر او را نمیکشتم، مادرم مرا میکشت.
*چرا مادرت میخواست تو را بکشد؟
برای اینکه میخواست اموالش و خانهای را که در آن زندگی میکردیم به نام خواهرهایم کند و هیچ سهمی به من ندهد. میدانست اعتراض میکنم به همین دلیل میخواست مرا بکشد تا راحت ارثش را ببخشد.
*چطور میخواست تو را بکشد؟
نمیدانم اما تصور میکردم میخواست مرا بکشد.
*فکر میکردی بازداشت شوی؟
اصلاً فکر نمیکردم کسی متوجه شود که مادرم را من کشته باشم. مدت خیلی زیادی از مرگ او میگذرد و کسی به ماجرا پی نبرده بود. نمیدانم چه شد که این راز برملا شد.
نظر کاربران
چند روز پیش هم یه مرد48ساله دامپزشک که پدرش در ولنجک خانه دویست متری داشت و پدرش حریص مال دنیا بود و خانه را نگه داشته بود و نمیفروخت تا فرزندانش کار و ازدواج داشته باشند و پسر از بی پولی ،اسنپ شده بود پدرش را کشت ،اگر والدین کمی از حرص خود را کم کنند این قتل ها اتفاق نمی افتد
این مادر بیچاره چقدر زحمتش کشیده بزرگ کرده که روزی عصای دستش بشه نمیدانست که زحمت میکشه به بزرگ شدن قاتلش ای داد از زحمت های مادر
والدین باید عادلانه اموال خود رابین فرزندان تقسیم کنند وکاری نداشته باشند که کدام فرزند خوب است وکدام بد سهم هریک رو عادلانه بدن تا ازاین جور مصائب به وجود نیاد..