۱۵۶۴۸۲۶
۹۲
۹۲
پ

وضعیت تعطیلی مدارس البرز مشخص شد

مهد‌های کودک، پیش دبستانی‌ها و مدارس استان در تمام مقاطع تحصیلی در دو نوبت صبح و عصر روز‌های سه شنبه و چهارشنبه به صورت غیرحضوری خواهند بود و آموزش به صورت برخط انجام می‌شود.

خبرگزاری صداوسیما: مهد‌های کودک، پیش دبستانی‌ها و مدارس استان در تمام مقاطع تحصیلی در دو نوبت صبح و عصر روز‌های سه شنبه و چهارشنبه به صورت غیرحضوری خواهند بود و آموزش به صورت برخط انجام می‌شود.

55548992_409

رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان البرز از برگزاری جلسه کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوا در استان خبر داد و گفت: با توجه به اعلام شرایط اضطرار آلودگی هوا از سوی اداره کل محیط‌زیست، مجموعه‌ای از تصمیمات فوری برای حفظ سلامت شهروندان اتخاذ و به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

 علی صفری در این نشست که روز یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد در تشریح مصوبات این نشست گفت: براساس گزارش محیط‌زیست و هشدارهای صادر شده، شاخص‌های آلودگی هوا در وضعیت ناسالم قرار گرفته و ادامه این روند، سلامت گروه‌های حساس و عموم شهروندان را تهدید می‌کند؛ از این رو مجموعه‌ای از تصمیمات قاطع اتخاذ شد.

او با اشاره به ممنوعیت تردد خودروهای دودزا، افزود: طبق این مصوبه، تردد کلیه وسایل نقلیه دارای آلایندگی اعم از خودروهای شخصی، عمومی و دولتی ممنوع است و پلیس راهور موظف به برخورد قانونی با رانندگان این خودروها شد.

صفری به غیرحضوری شدن مدارس اشاره کرد و گفت: براین اساس تمام مقاطع تحصیلی و همچنین مدارس استثنایی استان البرز از صبح سه‌شنبه ۴ آذر تا پایان روز چهارشنبه ۵ آذر غیرحضوری خواهند بود.

او ادامه داد: فعالیت تمام مراکز پیش‌دبستانی و مهدهای کودک در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۴ و ۵ آذر) تعطیل اعلام شد و مقرر شد با دورکاری مادران شاغلی که فرزندانی در این مقاطع تحصیلی دارند، موافقت شود.

معاون استاندار اعلام کرد: تمام پروژه‌های عمرانی شهرداری‌ها که باعث تشدید آلودگی می‌شوند از انجام فعالیت منع شده‌اند.

او افزود: براساس مصوبه کمیته، هرگونه سوزاندن شاخ و برگ درختان و پسماند در سطح شهرها و روستاهای استان ممنوع است و دستگاه‌های مرتبط موظف به برخورد با موارد تخلف هستند.

صفری گفت: برای ارائه خدمات درمانی سریع در شرایط اضطرار، پایگاه‌های سیار اورژانس و هلال احمر در نقاط حساس استان مستقر می‌شوند.

معاون استاندار افزود: کارکنانی که حضور فیزیکی آنان در سطح شهر ضروری است، از جمله نیروهای راهنمایی، رانندگان و کارکنان خدمات شهری، ملزم به استفاده از ماسک استاندارد شدند.

او درباره واحدهای صنعتی گفت: کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی مؤثر در افزایش آلودگی هوا از جمله معادن شن و ماسه، معادن کوهی، ریخته‌گری‌ها و واحدهای تولید بتن آماده در شرایط اضطرار، تعطیل یا با کمترین ظرفیت فعالیت خواهند کرد.

صفری گفت: به منظور کاهش تردد و آلودگی هوا، ساعات کاری ناوگان حمل‌ونقل و دستگاه‌های اداری در شرایط اضطرار با هماهنگی دستگاه‌های مسئول تنظیم و اجرا خواهد شد.

او افزود: اداره کل ورزش و جوانان از برگزاری هرگونه فعالیت ورزشی در محیط باز جلوگیری کند و همچنین صداوسیما و رسانه‌ها موظفند هشدارهای مرتبط با آلودگی هوا و پیام‌های آموزشی مرتبط با حفظ سلامت را به صورت گسترده منتشر کنند.

معاون استاندار گفت: مدیران و مسئولان بهداشت مدارس نیز درباره اقدامات لازم در شرایط اضطرار آموزش می‌بینند و کلیه دستگاه‌ها باید گزارش اجرای مصوبات را به صورت مستمر به استانداری ارائه دهند و آموزش همگانی درباره اثرات آلودگی هوا از طریق رسانه‌های مختلف ضرورت دارد.

صفری با بیان اینکه سلامت شهروندان اولویت اصلی مدیریت استان است، گفت: مصوبات کمیته اضطرار برای تمام دستگاه‌ها لازم‌الاجراست و هرگونه کوتاهی در اجرای آن‌ها پذیرفتنی نیست. وضعیت آلودگی هوا نیازمند همکاری کامل دستگاه‌ها و همراهی مردم است.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج