۱۵۷۵۱۸۱
۸۶۱
۸۶۱
پ

احزاب سیاسی گرینلند: نمی‌خواهیم آمریکایی باشیم

احزاب سیاسی گرینلند علیه مواضع «دونالد ترامپ» درباره جزیره‌شان بیانیه صادر کردند.

ایسنا:احزاب سیاسی در گرینلند امروز -شنبه- با انتشار بیانیه مشترکی اعلام کردند: «ما نمی‌خواهیم آمریکایی باشیم.»

63316040

این بیانیه مشترک پس از آن منتشر شد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز در نشستی در واشنگتن با بیان این ادعا که به دست آوردن گرینلند برای حفظ و دفاع از امنیت ملی آمریکا ضروری است، گفت: «تصاحب گرینلند ممکن است از طریق مسالمت آمیز یا زور انجام شود.»

ترامپ در این نشست با تاکید بر اینکه باید گرینلند را به دست آوریم، مدعی شد: «اگر این کار را نکنیم، چین و روسیه آن را تصاحب خواهند کرد و ما چنین اجازه‌ای نخواهیم داد.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: ما تلاش می‌کنیم گرینلند را به دست آوریم چرا که نمی‌خواهیم چین و روسیه همسایه ما شوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج