۱۵۸۷۲۹۷
۲۰۸۶
۲۰۸۶
پ

سفر ناگهانی زلنسکی به عربستان خبرساز شد

رئیس‌جمهور اوکراین، امروز (پنج‌شنبه) در یک سفر از پیش اعلام‌نشده وارد عربستان سعودی شد.

ایسنا: رئیس‌جمهور اوکراین، امروز (پنج‌شنبه) در یک سفر از پیش اعلام‌نشده وارد عربستان سعودی شد.

63786268

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین با انتشار ویدئویی از دیدار خود با یکی از مقامات منطقه‌ای در شهر جده، در پیامی در شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد: «به عربستان سعودی رسیدم. دیدارهای مهمی برنامه‌ریزی شده است. ما از حمایت‌ها قدردانی می‌کنیم و از کسانی که آماده همکاری با ما برای تأمین امنیت هستند، حمایت می‌نماییم.»

رئیس‌جمهور اوکراین در حالی به عربستان سفر کرده که به گزارش «خبرگزاری فرانسه» بر اساس اعلام منابع خبری، هدف اصلی این سفر «امضای توافقنامه همکاری امنیتی با محوریت حفاظت از آسمان‌ها و تبادل تجربیات کی‌یف در زمینه مقابله با پهپادهای انتحاری» اعلام شده است.

مقامات اوکراینی اعلام کرده‌اند که در این سفر، مقرر است توافقنامه‌ای در زمینه «همکاری امنیتی به ویژه حفاظت از آسمان‌ها» به امضا برسد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج