۱۶۲۰۷۸۶
۲۹
۲۹
پ

ادارات و مدارس این استان شاید فردا تعطیل شوند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به افزایش گردوغبار و هشدارهای هواشناسی، از شهروندان خواست پیش از خروج از منزل در روز دوشنبه ۲۰ مهرماه، آخرین اخبار مربوط به وضعیت فعالیت ادارات و مدارس را از طریق رسانه‌های رسمی، صداوسیما و شبکه‌های مجازی استانداری کرمان دنبال کنند.

ایسنا:  مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به افزایش گردوغبار و هشدارهای هواشناسی، از شهروندان خواست پیش از خروج از منزل در روز دوشنبه ۲۰ مهرماه، آخرین اخبار مربوط به وضعیت فعالیت ادارات و مدارس را از طریق رسانه‌های رسمی، صداوسیما و شبکه‌های مجازی استانداری کرمان دنبال کنند.

63912643

غلامرضا نژادخالقی  با تأکید بر ضرورت توجه به اطلاعیه‌های رسمی، از شهروندان خواست برای آگاهی از آخرین تصمیمات درباره فعالیت ادارات و مدارس، به منابع معتبر اطلاع‌رسانی مراجعه کنند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج