۲۳۹۷۶۹
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

نفت در مرز ۵۳ دلار

رویترز اعلام کرد: قیمت نفت به دنبال اعلام اوپک برای مذاکره با دیگر تولیدکنندگان و کاهش تولید نفت آمریکا در روز گذشته تا ۵۴ دلار بالا رفت اما در معاملات امروز به علت انجام اندک معاملات تا ۵۲.۷۱ دلار پایین آمد.

خبرگزاری فارس: قیمت نفت در معاملات امروز بازارهای آسیایی به علت انجام معاملات اندک و اقدام به برداشت سود از سوی سرمایه‌گذاران پس از افزایش ۸ درصدی قیمت‌ این کالای اساسی در جلسه گذشته، نزدیک به ۳ درصد کاهش یافت.

بر اساس این گزارش، با گشایش بازار قیمت هر دو نوع نفت برنت و نفت خام آمریکا نزدیک به ۲ دلار کاهش یافت.

«بن لی بران» تحلیلگر بازار سیدنی اپشن اکسپرس در این‌باره به رویترز، گفت: «بیشتر این کاهش به علت پیش خریدها بود... اندکی برداشت سود هم می‌تواند وجود داشته باشد.»

قیمت نفت خام آمریکا جلسه گذشته تا پایان روز سوم افزایش‌ها، ۲۷.۵ درصد رشد داشت که بیشترین افزایش ۳ روزه به لحاظ دلاری از فوریه ۲۰۱۱و بیشترین افزایش درصدی در ۲۵ سال گذشته به شمار می‌رود.

این افزایش با گزارش اوپک شدت گرفت. این کارتل نفتی اعلام کرد، تمایل دارد تا با دیگر با تولیدکنندگان برای رسیدن به یک قیمت منطقی مذاکره کند؛ همچنین انتشار آمار تولید نفت آمریکا از سوی اداره اطلاعات انرژی این کشور مبنی بر روند کاهشی تولید عامل دیگر این افزایش بود.

بانک ای‌ان‌زد در گزارش بازار خود نوشت: «اظهارات اوپک می‌توانست تنها جنبه سیاسی داشته باشد... اما به این نکته نیز اشاره کرد که بسیاری از تولیدکنندگان احتمالا از این سطوح خسارت خواهند دید.»

فیلیپ فیوچرز در یادداشتی نوشت: این سیگنال‌ها از سوی اوپک در مورد کاهش‌های احتمالی می‌تواند شیوه این کارتل برای کنار آمدن با افزایش صادرات نفت ایران به محض برداشته شدن تحریم‌ها باشد.

آمارهای اصلاح شده اداره اطلاعات انرژی آمریکا در روز دوشنبه نشان داد، تولید داخلی نفت آمریکا در ماه آوریل تنها اندکی بیش از ۹.۶ میلیون بشکه در روز بوده است و در دو ماه پس از آن نیز بیش از ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته است.

به گفته تحلیلگران، ذخایر نفت آمریکا نیز هفته گذشته ۱.۵ میلیون بشکه کاهش یافته و به ۴۴۹.۳ میلیون بشکه رسیده است.

بانک مورگان استنلی در گزارش خود امروز اعلام کرد: علی‌رغم کاهش تولید آمریکا بازارهای جهانی هنوز با فزونی عرضه مواجه هستند و احتمال کاهش تولید نفت آمریکا در سال ۲۰۱۶ بسیار محتمل است.

هر بشکه نفت برنت با ۱.۴۴ دلار افزایش ۵۲.۷۱ دلار معامله شد. نفت برنت روز گذشته ۴.۱۰ دلار (۸.۲ درصد) افزایش یافته و ۵۴.۱۵ دلار فروخته شده بود.

نفت خام آمریکا نیز با ۱.۳۹ دلار کاهش ۴۷.۸۱ دلار معامله شد. این نوع نفت روز گذشته با افزایش ۳.۹۳ دلاری (۸.۸ درصد) بشکه‌ای ۴۹.۲۰ دلار فروخته شده بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج