۳۳۹۵۹۴
۵ نظر
۵۰۱۸
۵ نظر
۵۰۱۸
پ

تعطیلی ارج و قبضه بازار توسط کره‌ای‌ ها

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه مشکل کارخانه‌ها و اشتغال کشور با تزریق نقدینگی حل نخواهد شد،‌ گفت: وقتی می‌توانیم برنامه یک پهباد را بخوانیم و آن را روی زمین بنشانیم چطور نمی‌توانیم برای تولید یک لباسشویی یا تلویزیون برنامه بنویسیم؟

خبرگزاری ایسنا: عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه مشکل کارخانه‌ها و اشتغال کشور با تزریق نقدینگی حل نخواهد شد،‌ گفت: وقتی می‌توانیم برنامه یک پهباد را بخوانیم و آن را روی زمین بنشانیم چطور نمی‌توانیم برای تولید یک لباسشویی یا تلویزیون برنامه بنویسیم؟

علی خدایی ‌ اظهار کرد: اینکه تصور کنیم تنها با اختصاص وام و تزریق نقدینگی مشکل کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی حل شده و جلوی رکود و تعطیلی آنها گرفته می شود اشتباه است. چرا که تزریق وام تنها یکی از موارد است و تقاضا، بازار و مشتری همگی در رکود یا موفقیت یک تولید تاثیرگذار است.

به گفته وی در حال حاضر ۸۰ درصد بازار لوازم خانگی در دست کره‌ای‌ها و ۲۰ درصد باقی مانده مونتاژ است که به نام تولید عرضه می‌شود و از همه ظرفیتی که در صنایع خانگی وجود دارد استفاده نمی شود.

خدایی گفت: متاسفانه بازار تولیدات خود را تقدیم به کشورهایی کرده ایم که در هیچ مجمعی پشت ما در نیامدند و به امید تبدیل ایران به بازار محصولاتشان به سمت ما آمده‌اند.

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور با طرح این پرسش که چرا در شرایطی که نخبگان و دانشگاهیان ما توانایی ارائه ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه را دارند، باید از خارج تکنولوژی وارد کنیم گفت: امروز بهترین دانشگاه‌های ما جزو دانشگاه‌های برتر دنیا هستند و سوال این است که وقتی می توانیم برنامه یک پهباد را بخوانیم و آن را روی زمین بنشانیم چطور نمی توانیم برای تولید یک لباسشویی یا تلویزیون طرح بریزیم.

خدایی در ادامه با اشاره به اخبار منتشر شده درباره وضعیت کارخانه ارج، اظهار کرد: شخصا معتقدم که در قضیه کارخانه ارج اولین عامل سوء مدیریت بوده است. چرا کارخانه سالهای سال با تکنولوژی فرسوده و قدیمی حرکت کرده و نوسازی ماشین آلات و تجهیزات در هیچ سیستمی معقول نبوده است؟

وی با تاکید بر اینکه اراده‌ای برای نجات تولید ملی وجود ندارد، اظهار کرد: امروز بسیاری از کارخانه‌های ما به انبار محصولات کره‌ای تبدیل شده و دیگر اثری از کارگران نیست چون وانت‌های حمل بار به جای آنها تردد می کنند.

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور افزود: برخی مدعی‌اند که این کالاها وارداتی نیست و به شکل قاچاق می آید اما چطور قاچاق با این حجم گسترده دیده نمی شود ولی از مرزها و گمرکات وارد کشور می‌شود؟

خدایی گسترش پدیده قاچاق را ناشی از نبود اراده حمایت از تولید ملی دانست و تصریح کرد: متاسفانه رانت قدرتمند و سود سرشاری که در این قضیه برای عده‌ای خاص وجود دارد مانع از پا گرفتن تولید می شود و رفته رفته کارخانه‌ها را به سمت تعطیلی و کارگران را به خانه نشینی می کشاند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کارخانه ارج با سامسونگ کره با هم شروع به فعالیت کردن در اغاز فعالیت تا 40 سال پیش ارج با کیفیت وتنوع تو ایران و خاورمیانه حرف اولو میزد ولی الان با مدیریت غلط و ناکارامد ما ارج ورشکسته ولی شما یک نگاه به سامسونگ کنید. ایا کره و زاپن نفت دارن؟

  • ع م

    محصولات سرمایشی گرمایشی الکتریکی ایرانی کیفیت ندارن

  • بدون نام

    کارخانه ارج با سامسونگ کره با هم شروع به فعالیت کردن در اغاز فعالیت تا 40 سال پیش ارج با کیفیت وتنوع تو ایران و خاورمیانه حرف اولو میزد ولی الان با مدیریت غلط و ناکارامد ما ارج ورشکسته ولی شما یک نگاه به سامسونگ کنید. ایا کره و زاپن نفت دارن؟

  • بدون نام

    من نمیدونم چرا این کارخونه ها رو زور زوری مثل ایران خودرو و سایپا باز نگه نمیدارن ؟ مگه فقط خودرو باید (مثلا) ملی باشه ؟ مگه فقط باید از خودرو بی کیفیت حمایت کرد ؟ نه اخه تو این برا اقایون اندازه خودرو سود نیست وگرنه اینم زوری زوری باز نگه میداشتن ، الان برای اقایون بیشتر پول تو واردات کولره تا تولیدش

  • بدون نام

    کارخانه ارج با سامسونگ کره با هم شروع به فعالیت کردن در اغاز فعالیت تا 40 سال پیش ارج با کیفیت وتنوع تو ایران و خاورمیانه حرف اولو میزد ولی الان با مدیریت غلط و ناکارامد ما ارج ورشکسته ولی شما یک نگاه به سامسونگ کنید. ایا کره و زاپن نفت دارن؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج