۴۲۸۲۹
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

احمدی‌نژاد:

تهران با مذاکره تحت فشار مخالف است

رییس‌جمهور کشورمان گفت: ما مصر را دوست داریم و خواهان ایجاد روابطی محکم و استراتژیک با آن هستیم.

ایسنا: رییس‌جمهور کشورمان گفت: ما مصر را دوست داریم و خواهان ایجاد روابطی محکم و استراتژیک با آن هستیم.

دکتر محمود احمدی‌نژاد در جریان سفرش به مصر در گفت‌وگو با روزنامه‌ الشرق‌الاوسط چاپ لندن با اشاره به آینده روابط تهران با قاهره اظهار کرد: روابط با مصر بسیار محکم، گسترده و شکوفا خواهد بود.

وی درباره پیشنهاد تشکیل کمیته‌ چهارجانبه ویژه سوریه با حضور عربستان، مصر، ترکیه و ایران گفت: مطمئنم که برادران‌مان در عربستان از هر اقدام مثبتی که در خصوص سوریه اتخاذ شود، خوشحال خواهند شد دلیلی نمی‌بینم که آن‌ها از این مساله استقبال نکنند.

وی درباره تاثیر روابط تاریخی میان اخوان المسلمن مصر و انقلاب اسلامی ایران بر روابط تهران -قاهره بعد از انتخاب محمد مرسی به عنوان رییس‌جمهور مصر گفت: کسی نمی‌تواند دوستی میان دو ملت را از بین ببرد حتی اگر کسانی در کمین باشند. ما مصر را دوست داریم و خواهان ایجاد روابط محکم و استراتژیک با آن هستیم.

رییس‌جمهور کشورمان درباره نشست با مسوولان الازهر خاطرنشان کرد:‌ نشست در الازهر برای تحقق همبستگی با برادران‌مان بود طی آن موضوعات خوب و مسایل مهم بین‌المللی مورد بررسی قرار گرفت. معتقدیم که باید بر سر اهداف بزرگی برای تحقق وحدت و همبستگی به توافق برسیم به طور مثال ایجاد عدالت، توحید، صلح و برادری در سطح جهان، از بین بردن تبعیض، استفاده از زور، اشغال و تجاوز، اما برخی تنگ‌نظران موجب بروز اختلاف نظرها می‌شوند و شیطان‌صفتان می‌خواهند انسان‌های مومن و موحد به مسایل کوچک مشغول شوند. ما هرگز اسیر دیگران نمی‌شویم و یا به بازیچه‌ای در دست دشمن تبدیل نخواهیم شد.

وی با اشاره درخواست مذاکره از طرف آمریکا تصریح کرد: تهران با مذاکره تحت فشار مخالف است و طرف آمریکایی باید روش مبتنی بر تهدیدش را تغییر دهد. اگر آن‌ها روش تعامل‌شان را درست کنند، همه چیز خیر خواهد بود، اگر آن‌ها به عدالت احترام بگذارند ما هم دیدگاه‌های‌شان را خواهیم پذیرفت.

وی در ادامه از دولت بحرین خواست تا به خواست مردمش احترام بگذارد و افزود: آزادی، عدالت و احترام حق همه ملت‌هاست و این حق ملت‌هاست که دولت‌های‌شان را انتخاب کنند. بحرین هم از این مساله مستثنی نیست.

احمدی‌نژاد هم‌چنین هرگونه دخالت ایران در امور داخلی بحرین را تکذیب کرد و گفت: ما هیچ دخالتی در مسایل بحرین نداریم

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج