ایران دومین کشور جهان از نظر شیوع سکته مغزی
یک پزشک فوق تخصص سکته مغزی از کشور کانادا گفت: ایران پس از اوکراین، بالاترین میزان شیوع به سکته های مغزی را طبق تحقیقات انجام شده در بین کشورهای جهان دارد.
ایرنا: یک پزشک فوق تخصص سکته مغزی از کشور کانادا گفت: ایران پس از اوکراین، بالاترین میزان شیوع به سکته های مغزی را طبق تحقیقات انجام شده در بین کشورهای جهان دارد.
دکتر کاویان قندهاری، یکشنبه در آخرین روز از هفته پیشگیری از سکته های مغزی در مشهد در جمع خبرنگاران افزود: این در حالی است که شیوع سن ابتلا به سکته مغزی در ایران ۱۰ سال پایین تر از سایر کشورها است، به طوری که اکنون سن ابتلا به این بیماری در کشورمان حدود ۵۰ سال است، در حالی که سکته های مغزی در سایر کشورها بالاتر از ۶۰ سالگی رخ می دهد.
رئیس بخش سکته مغزی بیمارستان قائم مشهد بیان کرد: افزایش سن، فشار خون بالا، مصرف سیگار، افزایش چربی خون، ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت و استرس بالا از مهم ترین علل ایجاد سکته های مغزی هستند.
دکتر قندهاری با اشاره به اینکه ابتلا به سکته های مغزی در مردان بیشتر از زنان است، افزود: سکته های مغزی سومین علت مرگ و میر و نخستین علت ناتوانی ها در جهان شناخته شده اند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: موفقیت درمان سکته های مغزی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است و این بیماری جدا از مرگ و میر بالا، ناتوانی و مشکلات اجتماعی و مالی زیادی برای خانواده بیماران در پی دارد.
وی با اشاره به اهمیت زمان طلایی سه ساعته در درمان سکته مغزی افزود: انتقال هرچه سریعتر بیمار به مراکز درمانی در این زمان طلایی برای دریافت درمان های فوق تخصصی از اهمیت بالایی برخودار است.
این پزشک فوق تخصص سکته مغزی افزود: در سالهای اخیر درمان سکته مغزی از طریق فعال شدن کد ۷۲۴ در بیمارستان های ویژه مورد توجه وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته است، به طوریکه فرد مبتلا به سکته مغزی از طریق اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شده و تحت درمان هایی مانند تزریق داروی 'ترمبولیسم' قرار می گیرد.
وی بیمارستان قائم مشهد را مجهزترین مرکز جامع درمان سکته های مغزی در شمال شرق کشور دانست و افزود: با اجرای سامانه ۷۲۴ از زمستان پارسال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ نفر توسط اورژانس به این بیمارستان انتقال یافته و درمان شده اند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۰ درصد مبتلایان به سکته مغزی در کشور ما طی سه ساعت اول به بیمارستان منتقل می شوند و این در حالی است که معمولا حدود ۷۰ درصد این افراد شرایط منع مصرف دارو را دارند.
رئیس بخش سکته مغزی بیمارستان قائم بیان کرد: در سالهای گذشته تعداد تخت های بخش سکته مغزی این بیمارستان از ۱۲ به ۲۰ تخت افزایش یافته است.
* علائم سکته مغزی را جدی بگیرید
کارشناس فوریت های پزشکی اورژانس ۱۱۵ مشهد نیز گفت: توجه به فرصت طلایی مهم ترین نکته در درمان سی.وی.آ (CVA) یا سکته مغزی است، بنابراین بیماران با علائم اختلال در تعادل، اختلال بینایی، اختلال عصبی و اختلال در تکلم باید به سرعت توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان انتقال یابند.
محمدرضا شاره افزود: انتقال بیمار مبتلا به سکته مغزی به بیمارستان توسط اورژانس ۱۱۵ از اهمیت بسزایی برخوردار است که در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از این بیماران در مشهد توسط اورژانس به بیمارستان منتقل می شوند.
وی بیان کرد: انتقال مبتلایان به سکته های مغزی توسط اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی در خراسان رضوی وضعیت بهتری نسبت به سایر مناطق کشور دارد.
وی ۱۰ فرمان مهم وزارت بهداشت برای پیشگیری از سکته های مغزی را شامل کنترل فشار خون، کنترل سیگار، پیشگیری از چاقی، اصلاح تغذیه، ترک سیگار، درمان بیماریهای قلبی، دیابت، حذف الکل، کاهش چربی خون و دوری از استرس عنوان کرد.
۲۹ اکتبر برابر با هفتم آبان ماه روز جهانی سکته مغزی نام گرفته و از ۷ تا ۱۴ آبان ماه در ایران هفته پیشگیری از سکته های مغزی نامگذاری شده است.
تبلیغات متنی
-
کنایه معاون رئیسجمهور به امارات: وارد دعوای بزرگتر ها نشوید
-
آتشسوزی یک ساختمان هفت طبقه در جنوب کشور
-
نقشه جدید برای وصل اینترنت باعث اختلاف شد
-
احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شیراز
-
راهنمای روش فعال کردن انتظار تماس
-
شغل محبوب سالهای اخیر در آستانه ورشکستگی کامل
-
تاوان سفر به آمریکا و کانادا در زمانه جنگ برای دو چهره مشهور
-
اولین تصاویر منتشر شده از آغاز بازسازی پل B۱
-
روایت پزشکیان از دیدار با آیتالله مجتبی خامنهای
-
استایل متفاوت دختر ایرانی با لباس نظامی
-
یک بریده از مصاحبه حبیب محبیان پربازدید شد
-
کیفرخواست بلاگر کلاهبردار صادر شد
-
ادعای اینترنشنال درباره «نرگس محمدی» رد شد
-
فرانسه برای لغو تحریمهای ایران شرط گذاشت!
-
اعتراض بهاره افشاری به منع موتورسواری بانوان
-
نقشه جدید برای وصل اینترنت باعث اختلاف شد
-
شغل محبوب سالهای اخیر در آستانه ورشکستگی کامل
-
تاوان سفر به آمریکا و کانادا در زمانه جنگ برای دو چهره مشهور
-
کیفرخواست بلاگر کلاهبردار صادر شد
-
فرانسه برای لغو تحریمهای ایران شرط گذاشت!
-
اعتراض بهاره افشاری به منع موتورسواری بانوان
-
قیمت روز طلا و سکه در بازار
-
حاضر جوابی همتی در تجمع شبانه جلب توجه کرد
-
میزان داراییهای مسدود شده ایران تخمین زده شد
-
واردات این کالاها از طریق کولبری ممنوع شد
-
اعلام شروط آمریکا در مذاکرات با تهران
-
درخواست فوری نخستوزیر قطر از ایران و آمریکا
-
رگبار و بارش باران مهمان این استانها میشود
-
نرخ دلار تراولی وارد فاز جدیدی شد
-
ترس از قطع مستمریها بالا گرفت
-
شمار جانباختگان حادثه غرب تهران اعلام شد
-
ادعای اسرائیل درباره ۴ چهره تصمیمگیرنده در ایران
-
۲ عاملی که ممکن است پشت حملات به امارات باشد
-
ماجرای قتلی که در ساعات اخیر خبرساز شد
-
ویدئو عجیب فارس از دیدار مستقیم قالیباف و ترامپ
-
ادعای تازه آمریکا درباره احتمال حمله زمینی به ایران
-
ادعای آکسیوس درباره اقدام غیرمنتظره ایران و آمریکا در ۴۸ ساعت آینده
-
جزئیات تازه منتشر شده از محل شهادت لاریجانی
-
اظهارات توجهبرانگیز شاکی پژمان جمشیدی در دادگاه
-
لحظه پیدا شدن پیکر نوه ۱۴ ماهه رهبر انقلاب
-
روبیو از پایان عملیات خشم حماسی در ایران گفت
-
پویان مختاری در گفتگو با واشقانی درخواست تفنگ برنو کرد
-
دستور بازداشت عامل حادثه امروز در تهران صادر شد
-
توئیت عجیب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس!
-
پخش تصاویری از جورجیا ملونی جنجالی شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
در همه چیزهای بد یا نفر اولیم یا دوم ویا سوم! تو عوامفریبی مردم نفر اول جهانیم!
دقت کردید در تمام شاخص ها آمارهای مفی اول تا دهم هستیم ودر شاخص های مثبت در آخری جدول کشورها قرار داریم راستی چرا
چرا نباشه بااین روزگار فلاکت بار مردم ودست به گریبانی ممردم بدنبال یه لقمه نان بیکاری شرمندگی جلوی اولاد وعیال اقتصاد ورشکسته وبی خیالی مسولین درقبال مردم ومملکت
دقیقا کامنت سوم از دل من و خیلی ها گفت .