سامانه معاملات بورس راهاندازی شد
رئیس سازمان بورس اوراق بهادار از راه اندازی سامانه معاملات بورس از شنبه هفته جاری خبر داد و گفت:سامانه جامع نظارت بازار هم راه اندازی شده است.
شاپور محمدی در نشست خبری در جمع خبرنگاران از راه اندازی سامانه معاملات بورس از شنبه هفته جاری خبر داد و گفت: سامانه معاملات بورس به روز رسانی شده است و در کنار آن، سامانه جامع نظارت بازار سرمایه راه اندازی شده است.
وی گفت: ساماندهی بازار بدهی و کمک به کاهش نرخ اوراق در بازار از جمله اقداماتی بوده است که رخ داد و در کنار آن اختیار خرید و فروش در بازار سهام و سکه نیز اکنون در بازار وجود دارد؛ ضمن اینکه اصلاح ساز و کارهای عرضه های اولیه نیز صورت گرفته است تا به حرف و حدیث های عرضه های اولیه پایان داده است.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از اصلاح توقف و بازگشایی نمادها از ده روز آینده خبر داد و گفت: در صندوق های با درآمد ثابت، تا ۹۰ درصد سپرده گذاری می کردند که باید به ۵۰ درصد برسند؛ در حالی که اکنون به ۷۰ درصد رسیده اند.
وی اظهار داشت: صدور یونیت های واحدهای صندوق ها در شعب بانکها ممنوع است و شعب حق صدور واحدهای صندوق ها را ندارند؛ ضمن اینکه برقراری حد اعتباری برای کارگزاران برای پوشش ریسک در اتاق پایاپای نیز صورت گرفته و اکنون تعادل در پذیرش شرکتها نیز برقرار است.
معاون وزیر اقتصاد گفت: یکی از کارهایی که در کشور باید رخ دهد این است که مالیات، کارمزدها و کارمزد ارکان بازار کاهش یابد که اکنون این اتفاق رخ داده است؛ البته راه اندازی معاملات الگوریتمی نیز در دستور کار قرار گرفته تا بازار از نقدشوندگی بهتری برخوردار شود.
وی در خصوص کاهش محدودیتها در سبدگردانی ها نیز گفت: این موارد زر دستورالعمل ها اصلاح شده و در کنار آن تجمیع مجوز کارگزاری ها از ٢٣ مجوز به ٨ مجوز است که اکنون اجرایی شده است ضمن اینکه افشای صورتهای مالی ٢٣١ نهاد عمومی غیردولتی صورت گرفته و سازمان بورس به کمک مجلس به دنبال آن است که شرکتهای بیشتری صورتهای مالی خود را افشا کنند.
معاون وزیر اقتصاد از افزایش سرمایه شرکتها کاهش زمان را تجربه کرده و در کنار آن صندوق تثبیت بازار سرمایه نیز صورت گرفته است و قرار است در زمان حوادث غیرطبیعی سیاسی و اقتصادی وارد عمل شود. بر این اساس آیین نامه ای به تصویب هیات دولت رسیده است که باید بر طبق آن عمل شود.
محمدی از راه اندازی سایت تنقیح قوانین و مقررات بازار سرمایه خبر داد و گفت: قرانین با آخرین دستورالعمل ها منتشر شده است که سرمایه گذاران باید در این رابطه برای دریافت موارد قانونی به این سایت مراجعه کنند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه اوراق منفعت، اوراق اجاره و سایر ابزارهای مالی اسلامی در دست اجرا است گفت: باید در حوزه سرمایه گذاری خارجی نیز اقدامات بیشتری صورت گیرد این در حالی است که الزام به شفافیت از طریق افشای صورتهای مالی و اطلاعات واقعی در دستور کار است که این امر باعث می شود شفافیت نیز بیشتر می شود. باید اطلاعات صنعت نیز تحلیل شود پس صنایع باید از طریق رسانه ها تحلیل شود که این کار از طریق کانون نهادهای سرمایه گذاری کار پیش خواهد رفت.
وی افزود: الزام به اجرای IFRS نیز همچنان در دست پیگیری شده است و در عین حال با رسانه های متخلف نیز برای صیانت از حقوق رسانه هایی که سالم کار می کنند برخورد می شود؛ ضمن اینکه در مراجع قضایی پرونده افرادی را داریم که معاملاتی را از طریق غیرقانونی انجام دهند و اطلاعات غلط می دهند.
محمدی از سرمایه گذاران درخواست کرد که در خرید خود به عوامل بنیادی یعنی سودآوری شرکت توجه کرد البته تحلیل فنی و تکنیکی هم مورد پذیرش در بازارهای دنیا است که آنرا هم نفی نمی کنیم البته باید ریسک های صنایع را هم در نظر گرفت. بنابراین صنایع مختلفی که در بازار می آید باید مورد تحلیل بنیادی قرار گیرد.
معاون وزیر اقتصاد به سرمایه گذاران توصیه کرد تا در تحلیل های خود تحلیل جهانی، تحلیل داخلی، تحلیل صنایع و تحلبل بازار را قورت داده و به قراردهای شرکتها نیز توجه کرده و ریسک صنعت را مورد توجه قرار داد.
وی به سرمایه گذاران توصیه کرد تا به جای تک سهم، سبد سهام تشکیل دهند و تصریح کرد: در هیچ بازار مالی دنیا توصیه نمی شود که رشد تمام شرکتها صورت گیرد ولی وقتی سبد تشکیل می شود ریسک حتما کاهش می یابد. ضمن اینکه از سرمایه گذاران درخواست می شود از مشاوران امین و سالم و راست گفتار که غیر ذی نفع هم هستند استفاده کنند.
محمدی در ادامه خاطرنشان کرد: حجم معاملات در بازار سرمایه مناسب تر شده و رشد را تجربه کرده که متاثر از فرایند مناسبی است و بازار هم به هرحال در شرایطی ایت که وضعیت نسبت به سال قبل بهتر سده است و امید می رود همه هموطنان با کار حرفه ای و تحلیل عمیق از فرصت های بازار سرمایه بهره مند شوند.
تبلیغات متنی
-
حضور مجدد الناز ملک در جشنواره پس از حواشی روز گذشته!
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
محسن یگانه علیه صداوسیما به سیم آخر زد
-
بازیگر پایتخت از حضور این خانم در جشنواره فجر شاکی شد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
وضعیت برگزاری کلاس تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
علت تفاوت قیمت سکه و طلا چیست؟
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر