۷۰۶۹۱
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

موضع آیت‌ الله علم‌الهدی درباره فیلم «گذشته»

شنیده شد که امام جمعه مشهد در پاسخ به سوالی درباره حضور فیلم «گذشته» در اسکار به نمایندگی از ایران، گفت: به نهادهای بین‌المللی اعم از خدماتی، فرهنگی و سیاسی بدبین هستم و تمام آنها را عامل استکبار می‌دانم.

روزنامه آرمان: شنیده شد که امام جمعه مشهد در پاسخ به سوالی درباره حضور فیلم «گذشته» در اسکار به نمایندگی از ایران، گفت: به نهادهای بین‌المللی اعم از خدماتی، فرهنگی و سیاسی بدبین هستم و تمام آنها را عامل استکبار می‌دانم.

در نتیجه حضورمان در عرصه بین‌المللی باید به‌گونه‌ای باشد که موقعیت جهانی خود را تثبیت کنیم نه اینکه عامل اجرایی نهاد استکبار شویم.

انتخاب نوشت: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر قرار است ایران در اسکار حضور داشته باشد فیلمی شایسته معرفی است که نمایش‌دهنده‌ ارزش‌های انقلاب و ملت ایران باشد و باید با چنین فیلمی به اسکار برویم. «گذشته» شاید ضد ارزش نباشد، اما با ارزش‌های ما اجنبی است.

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج