دیدگاه جالب نبیهبری درباره سفر پمپئو
رئیس پارلمان لبنان گفت تنها کاری که مایک پمپئو انجام داد، صدور یک بیانیه با زبان و لحن جنگی علیه حزب الله بود،وی نتوانست چیزی را از لبنانیها بگیرد که به وی اطمینان ببخشد و به خواسته و آرزوی خود نرسید.
خبرگزاری تسنیم: نبیه بری رئیس پارلمان لبنان بر ضرورت تدوین و تصویب بودجه این کشور در اسرع وقت تاکید کرد و در عین حال گفت بهترین راه، کاهش کسری بودجه است، زیرا ادامه وضعیت موجود منجر به مشکل بزرگی خواهد شد.
نبیه بری که در اظهارنظری مطبوعاتی بر سفر اخیر مایک پمپئو وزیر خارجه لبنان به لبنان تمرکز کرد، در این زمینه اظهار داشت هیچ چیزی نه تغییر کرده و نه تغییر خواهد کرد، پمپئو چیزی به لبنان عرضه نکرد، همچنانکه جز یک بیانیه که آن هم خود حاضر کرده بود، با خودش از لبنان نبرد.
وی تصریح کرد سفر پمپئو دیگر به گذشته پیوسته و تمام شده است و صفحه آن پیچانده شده و خیلی طول نمیکشد که لبنانیها آن را فراموش کنند همانند خیلی دیگر از ایستگاه ها(سفرها) سابق آمریکایی، این سفر هم از چارچوب سفرهای قبلی خارج نیست چه از نظر موضع واشنگتن که با موضع اسرائیل در خصوص مرزهای دریایی همسوست و چه از نظر موضع تهاجمی علیه حزب الله.
نبیه بری اظهار داشت مواضع پمپئو با موضع رسمی و یکپارچه لبنان تقابل پیدا کرد، لبنانی که بر ادامه آرامش در فضای سیاسی علاقهمند است،آرامشی که ارتباط و کنار هم قرار گرفتن گروه های سیاسی و حزبی تحت سقف معادله داخلی و موازنه هایی که خلل پذیر نیست، فراهم می کند.
به گفته رئیس پارلمان لبنان، تنها کاری که مایک پمپئو انجام داد، صدور یک بیانیه با زبان و لحن جنگی علیه حزب الله بود، وی هیچ چیزی را به لبنانیها نداد و نتوانست چیزی را از لبنانیها بگیرد که به وی اطمینان ببخشد و به خواسته و آرزوی خود نرسید.
نبیه بری تصریح کرد در برابر گستاخی و جسارت بیش از حد وزیر آمریکایی به مقاومت، باید چیزی را که شایسته بود به گوش وی میرساند که بفهمد حزب الله یک حزب لبنانی، سیاسی، مقاومت، تاثیرگذار و قدرتمند است.
رئیس پارلمان لبنان اظهار داشت اولین کسانی که درباره اسرائیل و طمع ورزیهایش هشدار داده بودند، میشل شیحا و شارل مالک بودند، مرزهای دریایی ما در معرض تجاوزگری و سرقت رژیم قرار دارد، به صراحت به پمپئو گفتم که شخصا مسئولیت پیگیری این پرونده را با تمام جزئیاتش و تمام آنچه طی بیش از پنج سال گذشته درباره آن رخ داده، برعهده میگیرم، وقتی میگویند که ایالات متحده آمریکا تمایل دارد به تلاش های سازمان ملل برای حل موضوع مرزهای دریایی کمک کند، این مسئله جدیدی نیست، لبنان می خواهد حق خود را از اسرائیل بستاند، تنها چیزی که ضرورت دارد این است که لبنان حقش را بگیرد.
وی افزود این مسئله در اولویت موضعگیری سیاسی و تمام پرونده ها در تمام سطوح خواهد بود، نکته قابل توجه این است که موضع لبنان که باید بر آن اصرار کند، درخواست برای ترسیم مرزها نیست، بلکه درخواست برای تاکید و تاییدی ترسیمی است که حاصل شده است.
نبیه بری درباره اینکه آیا لبنان میتواند در برابر فشارهای خارجی و به ویژه آمریکا که فقط از اسرائیل حمایت می کند، مقاومت کند، تصریح کرد خارج برایم اهمیت ندارد، آنچه فقط برایم مهم است، کشورم است، می خواهم کشور سود ببرد، من حاضرم تمام خارج را از دست بدهم، ولی کشورم زیان نبیند و به منافعش خدشه ای واردنشود، اینجا کشورمان است و سرنوشت ما یکسان است.
تبلیغات متنی
-
۶ منبع گیاهی برای افزایش پروتئین بدن
-
درگیری پدافند ارتش با یک پهپاد در جنوب غرب کشور
-
اولین پسلرزه نطق تازه ترامپ درباره ایران
-
نوید محمدزاده با یک سلفی تازه جلبتوجه کرد
-
از این روز منتظر یک موج جدید بارشی باشید
-
فال روزانه دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
پاریسنژرمن به قهرمانی لیگ نزدیکتر شد
-
واکنش ایران به پاسخ رد ترامپ؛ چه بهتر!
-
تصاویری از شادی آبیاناریها در شب غم رئال
-
خلاصه بازی بارسلونا - رئال مادرید
-
جزئیاتی از سفر مهم و حساس ترامپ به چین
-
بارسلونا الکلاسیکو و جام را با هم برد
-
ترامپ پاسخ ایران به پیشنویس توافق را رد کرد
-
عکس متفاوت و هنری شبنم قلیخانی در سواحل دبی
-
پاسخ ایتالیا به ترامپ درباره ورود به جنگ ایران
-
واکنش ایران به پاسخ رد ترامپ؛ چه بهتر!
-
تصاویری از شادی آبیاناریها در شب غم رئال
-
بارسلونا الکلاسیکو و جام را با هم برد
-
ترامپ پاسخ ایران به پیشنویس توافق را رد کرد
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
درودبرشرفت مرد..
مارمولک اینا رو چرا به پمپئو نگفتی الان داری خط و نشون می کشی !!!!!!خوب بلدین هم به نعل بزنین هم به میخ هم از توبره بخورین هم از اخور!!!!!!این حرفها برا ایران خوبه که کیسه رو شل کنه و پول بده بهتون چون دارین از حزب الله حمایت میکنین البته نه در حضور امریکا!!!!!!!سیاست یعنی این یعنی پدر سوختگی!!!!!!
پاسخ ها
لطفا ازاقای پمپ او قهرمانسازی نکنید.