۹۸۹۲۹۷
۱۰ نظر
۵۰۰۱
۱۰ نظر
۵۰۰۱
پ

جمع‌آوری کودکان خیابانی به زودی آغاز می‌شود

استاندار تهران گفت: با هماهنگی های صورت گرفته بزودی جمع‌آوری کودکان کار و خیابانی و نگهداری آن‌ها براساس پروتکل‌های جدید بهداشتی آغاز می شود.

خبرگزاری فارس: انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در خصوص جمع آوری معتادین متجاهر اظهار داشت: استدلال ما این است که با توجه به شیوع ویروس کرونا بهترین مکان برای افرادی که معتاد هستند و بیماری زمینه‌ای دارند محیط‌هایی است که در آن تجمع وجود ندارد.

وی بیان داشت: به عنوان مثال در کهریزک و زندان‌ها با توجه به شرایط حفاظتی کمترین شیوع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شاهد بوده‌ایم و بنابراین نسبت به جمع آوری معتادین متجاهر که عمدتا دارای بیماری‌های زمینه‌ای هم هستند، اقدام شده تا جلوی گسترش ویروس کرونا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بگیریم.

استاندار تهران اظهار داشت: این افراد ۱۴ روز در قرنطینه می‌مانند و با هماهنگی ستاد مقابله مواد مخدر روزانه ۱۰۰ نفر از این افراد پذیرش می‌شوند و در مرکز نگهداری فشافویه غربالگری می‌شوند و تست کرونا می‌دهند.

وی بیان داشت: تاکنون حدود ۳۰۰ معتاد متجاهر از استان تهران جمع آوری شده و این روند همچنان ادامه دارد.

محسنی بندپی افزود: اگر تست اولیه این معتادین هم منفی باشد در مکانی ۱۴ روز نگهداری خواهند شد و افرادی که تست کرونای آنها مثبت باشد به مراکز درمانی مشخص شده اعزام می‌شوند.

استاندار تهران یادآور شد: تمامی این اقدامات در راستای پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا انجام می‌شود.

وی بیان داشت: در مرحله بعدی جمع آوری کودکان کار و خیابانی در نظر گرفته شده که سازمان بهزیستی با رعایت پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت باید نسبت به تأمین زیرساخت‌های لازم جهت نگهداری کودکان کار و خیابانی اقدام کند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    آقای استاندار
    اگه شما هم جزو مافیای کودکان خیابانی نباشید میتونید جمع کنید
    چون این مافیاست و عوامل شهرداری به این امر دامن میزنند
    یک عده باج میدن

  • بدون نام

    آقای استاندار
    اگه شما هم جزو مافیای کودکان خیابانی نباشید میتونید جمع کنید
    چون این مافیاست و عوامل شهرداری به این امر دامن میزنند
    یک عده باج میدن

  • ﷼﷼______﷼﷼﷼﷼

    راست میگه کودکان خیابانی را جمع میکند و انها را در گوجه ها و پاساژ ها رها میکند.

  • بدون نام

    وای خیلی زیاد شدن

  • بیتا یکتا

    امیدوارم این حرفتون درست باشه وحتما اینکار انجام بشه ولطفا مردم به این بچه ها کمک پولی نکنن .

    پاسخ ها

    • بهنام

      چراکمک پولی نکنیم اخه انسانیت کجارفته یذره ادم شرف بایدداشت نه پس بدین کمیته امداد سریع برن بدن به لبنان سوریه یمن ...

  • غدار راد نیکنام

    تورخدا جمع کنی خیلی زیاد شدن خیلی کثیف هستن حمام ببینی تورو خدا

  • بدون نام

    اون بچه که میاد برا اینکه گرسنه نمونه تلاش میکنه چون کار نداره مجبوره باید اول یه راه درآمد سالم براشون درست کرد

    پاسخ ها

    • بهنام

      دمت گرم شیرمادرت حلالت

  • محمد جاودانی

    قصه نخور

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج